Napkozben raero lanyt vagy bi part keresek Budapest-Godollo kornyeken.
Szivesen megismerkednek holgyekkel parokkal
Sziasztok !
Ma délután ,kora este Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák ! Nagy méretű pasi vagyok !!
Ma délután ,kora este Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák ! Nagy méretű pasi vagyok !!
Sziasztok.Várom ma is egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszok.

Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
13.kerben most 1 uni bisex f 1travi vagyunk hely van valaki csatlakozna most hozzánk
Sziasztok Laci vagyok most lenne kedvetek talizni sexelni velem 13.kerben hely van
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 00:40
Törölt felhasználó (4657913)

Ma este Budapesten szállunk meg.Párokkal,izmos férfiakkal ismerkednènk.
Sziasztok! Budapesten ma éjszaka?

Ma este Budapesten szállunk meg.Párokkal,izmos férfiakkal ismerkednènk.
Sziasztok!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető, mobilis pasi csinos budapesti vagy környéki lánnyal ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető, mobilis pasi csinos budapesti vagy környéki lánnyal ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Sziasztok ! 30-n Budapesten leszek és minden vágyam , hogy egy szórakozóhelyen egy ismeretlennel szexeljek!
Lehetsz bármilyen korú , alkatú nő csak izgasson ez a dolog ! Ha érdekel irj privát üzenetet ! Nem vagyok fiatal de igen potens és 17 cm mérettel rendelkezem !
Lehetsz bármilyen korú , alkatú nő csak izgasson ez a dolog ! Ha érdekel irj privát üzenetet ! Nem vagyok fiatal de igen potens és 17 cm mérettel rendelkezem !
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
sziasztok
Lesz valakinél házibuli, ahova fiatal srác is csatlakozhat? 27, érettebb párok társasága is szóba jöhet.
Utazni tudok
Lesz valakinél házibuli, ahova fiatal srác is csatlakozhat? 27, érettebb párok társasága is szóba jöhet.
Utazni tudok
Kellemes délutánt, estét. Keresek párt, hölgyet, szívesen ismerkednék, találkoznék olyanokkal akik úgyan úgy keresnek lehetőség szexkapcsolatra.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok,
Igényes, ápolt férfiként keresek Budapesten és Pest megyében szexre vágyó nőt/párt. Fontos, hogy tényleg akarj találkozni is. Utazni tudok, de van helyem is. Nem akarom az időt húzni, akár már ma este élvezhetnénk egymás társaságát. Privát üzenetet írj/írjatok.
Igényes, ápolt férfiként keresek Budapesten és Pest megyében szexre vágyó nőt/párt. Fontos, hogy tényleg akarj találkozni is. Utazni tudok, de van helyem is. Nem akarom az időt húzni, akár már ma este élvezhetnénk egymás társaságát. Privát üzenetet írj/írjatok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk
Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz

Sziasztok! Budapesten ma valaki megmasszírozna?
Sziasztok! Ma várom egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!