Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Sziasztok! Van még valaki Budapesten?
Sziasztok! 40es kedves
sportos pasi (190/90) vastag és kemény 19/6-os farokkal ismerkedne lánnyal, hölggyel, párral

Sexpartnerem keresném most!Bp.!Hely ok!
Sziasztok! Párral vagy Hölgyel találkoznék ma este. Helyem van Zuglóban, de utazni is tudok

Budapest belvárosban baszó bika?
Sexy.párokat keresünk

Sziasztok! Ma estére , éjszakára keresek hölgyet , párt izgalmas szexre.Csendes kis lakásban tudunk találkozni Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma, vagy holnap este lennék partnere hölgynek , párnak. Akit érdekelnék írhatna.
Sziasztok ma este lenne kedve valakinek sexelni velem délpest Csepel sziget körny
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok nő vagy pár esetleg Gyálon vagy közeli környékén?
Sziasztok!
Kinézekba reptérhez. Pár, hölgy érdeklődését szivesen fogadom.
Kinézekba reptérhez. Pár, hölgy érdeklődését szivesen fogadom.
Sziasztok, budapesti vagy környékbeli nőies hölgyet keresek.
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatná ha meg dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Sziasztok,
Nekem pont van egy helyem pesten, meg kedvem is veletek lenni
írok priviben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 05:03
Nekem pont van egy helyem pesten, meg kedvem is veletek lenni

Törölt felhasználó (1405682)

Sziasztok!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!