Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Csak azt nem ertem, ha nem igaz, akkor mi ertelme van folyamatosan hirdetni egy raklap topikban. Elobb-utobb ugyis kiderul az igazsag es akkor gondolom lesul a pofajarol a bor. De ebben mi a jo?
Ha valakinek valoban 21/6 es nem ugy nez ki, h bereped tole a tukor, nyugodtan irjon rank XD (Ez egy válasz Larsz üzenetére (2023. 02. 03. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valakinek valoban 21/6 es nem ugy nez ki, h bereped tole a tukor, nyugodtan irjon rank XD (Ez egy válasz Larsz üzenetére (2023. 02. 03. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal biszex parral ismerkednek Budapesten reggeli szabadidovel! Szivesen nyalek ugy egy puncit, hogy kozben dugnak, vagy szopnek mikozben straponnal dugnak! Irjatok batran, tapasztalatom van boven!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ez a baj ,csak a nagy faszra reagál mindenki
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 14:53
Törölt felhasználó (4207482)

Ha egy sportos, atlagosnal sokkal-sokkal jobban kinezo holgytaggal rendelkezo par rad ir es megadja a lehetoseget, h csatlakozz, neked meg valaszolni is derogal a megkeresesre, akkor hogyan vegye barki is komolyan a 21/6-os hirdetesedet?
No comment.....
No comment.....
Ha egy sportos, atlagosnal sokkal-sokkal jobban kinezo holgytaggal rendelkezo par rad ir es megadja a lehetoseget, h csatlakozz, neked meg valaszolni is derogal a megkeresesre, akkor hogyan vegye barki is komolyan a 21/6-os hirdetesedet?
No comment..... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 12:56
No comment..... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660361)

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Budapesten diszkrét alkalmi találkozóra hölgyet fogadok, vagy látogatok...
Párokhoz csatlakoznék. Budapesten

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok.Bi pasi bi párt keres mára.Pest -Fejér- Komárom megyébe utazni tudok.S helyem is van.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
Ma napközben is szívesen szexelnék olyan budapesti nővel vagy párral, akik benne volnának egy izgalmas rapid randiban egy magas, potens, 40-es férfival.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok titkos szopni imado romákat keresek.akiknek számit a diszkrécio
Asszonyok lányok párok ?Esetleg vannak ?Sportos igényes 40 es keres
Privi!

Privi!
sziasztok . nagy farokkal házibarát lennék házaspárnál kor,alkat mellékes,ápoltság ,higiénia,diszkréció adott elvárt.
Győr,Esztergom ,Salgótarján Kecskemét,Kalocsa,Szekszárd Veszprém,Székesfehérvár,Budapest körön
Győr,Esztergom ,Salgótarján Kecskemét,Kalocsa,Szekszárd Veszprém,Székesfehérvár,Budapest körön

Adatlapom szerint szívesen ismerkedem!
Jó reggel. Ma napközben Budapesten lenne kedve valakinek kalandozni? Bevasarolni menni, autokazni? Közben jól érezni magunkat. Hölgyek, párok írjatok bátran.