Szigetszentmiklós és környékén èrettebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère. Lehet svéd, relaxáló, talp, és amit szeretne.
Sziasztok !
Ma este 7 után megy ki nő vagy pár a SZÉPVÖLGYI ÚTI PARKOLÓBA vagy a REPTÉRHEZ ahol lehet őt/őket kukkolni esetleg beszállni ?
Üdv,
Zsolt
Ma este 7 után megy ki nő vagy pár a SZÉPVÖLGYI ÚTI PARKOLÓBA vagy a REPTÉRHEZ ahol lehet őt/őket kukkolni esetleg beszállni ?
Üdv,
Zsolt
Üdv diszkrét ápolt roma pasi párt keres

Kereslek a profil alapján.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma keresnék Budapesten lazábbra.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
Barátnőmmel keresünk egy kedves, csinos, aranyos biszex lányt hármasra, ahol kifejezettem a lányos játékokon lenne a hangsúly.
Ez lenne az első biszex kalandja a párosunk hölgy tagjának és nagyon várja már
Budapesten élünk, Újpesten van helyünk.
Máté és Gina
Barátnőmmel keresünk egy kedves, csinos, aranyos biszex lányt hármasra, ahol kifejezettem a lányos játékokon lenne a hangsúly.
Ez lenne az első biszex kalandja a párosunk hölgy tagjának és nagyon várja már

Budapesten élünk, Újpesten van helyünk.
Máté és Gina
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok!
Ma este Bp.i hotelben, párt, hölgyet, nagymamát kényeztetnék!
Telt idomokkal előnyben!
Ma este Bp.i hotelben, párt, hölgyet, nagymamát kényeztetnék!
Telt idomokkal előnyben!
Most pár.nő akinek volna kedve találkozni Demjén termál tó fürdő magas sportos nagy farkú pasi vagyok
Estig itt leszek.
Estig itt leszek.
Sziasztok !
Hosszú távra keresek szexpartnert nő/hölgy/lány vagy pár személyében.
Helyem van a 11.ker.-ben de utazni is tudok.
Hosszú távra keresek szexpartnert nő/hölgy/lány vagy pár személyében.
Helyem van a 11.ker.-ben de utazni is tudok.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednék párokkal, nőkkel.
Kinek jön be a vastagabb farok? Képeket találtok adatlapon.
Ha van kedvetek ismerkedni írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék párokkal, nőkkel.
Kinek jön be a vastagabb farok? Képeket találtok adatlapon.
Ha van kedvetek ismerkedni írjatok privátban.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Budapesti 41/40pár keresne pasit ma estére a hölgy örömére,helyünk van!adatlapot osvass!Viberen arcfotót kérünk!
Sziasztok !
Hamarosan itt a Mikulás és a karácsony.
Van itt olyan nő vagy pár akiket érdekelne olyan férfi aki MIKULÁSNAK van öltözve ?
Hamarosan itt a Mikulás és a karácsony.
Van itt olyan nő vagy pár akiket érdekelne olyan férfi aki MIKULÁSNAK van öltözve ?

Aktiv pasit keresnek holnap delutamra, aki eljonne a lakasomba. Amit szeretnek, hason fekszem az agyon, bejossz, felhuzod a gumit es ovatosan behelyezed a hatso nyilasomba a farkadat es addig jaratod ki es be, amig el nem elvezel.
Illetve par is szoba johet, mig a ferfi hatulrol dogonyoz, addig a holgyet nyalnam ajulasig.
Hetfon delutan 6 ra kellene jonni.
Uzenet csak privatban.
Illetve par is szoba johet, mig a ferfi hatulrol dogonyoz, addig a holgyet nyalnam ajulasig.
Hetfon delutan 6 ra kellene jonni.
Uzenet csak privatban.
Kár hogy nem mostanában
Sziasztok!
Ma 17. 30 után Vecsés környékén hölgy vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Ma 17. 30 után Vecsés környékén hölgy vagy pár aki szivesen ismerkedne?