Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti vagyok.Nem vagyok függelten….Ismerkednék hölggyel….vagy szimpi párral…..kukkolás …..titkos tali….….ami alakul….irjatok……szép vastag…
sziasztok Gyálon/környékén keresek nőt vagy párhoz csatlakoznék kezdőként!(heteró!)
(FONTOS! nem környékbeli vagyok csak szinte minden nap itt vagyok napközben ezért helyem nincs!)
(FONTOS! nem környékbeli vagyok csak szinte minden nap itt vagyok napközben ezért helyem nincs!)
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal, nőkkel ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
Sziasztok,
30 éves budapesti pasiként szívesen ismerkednék hölgyekkel és párokkal, utazni tudok,akár napközben is
30 éves budapesti pasiként szívesen ismerkednék hölgyekkel és párokkal, utazni tudok,akár napközben is

Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek aki szívesen ismerkedne!
Párt, hölgyet keresek aki szívesen ismerkedne!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Puncimániás hetero fiút,urat,hölgyet keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok ma jó farkú pasit szopnék városligetben 26 éves meleg srác vagyok
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes férfiként szexrandira keresek budapesti nőket. Szex kötöttségek nélkül. Élvezzük egymást. Helyem van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes férfiként szexrandira keresek budapesti nőket. Szex kötöttségek nélkül. Élvezzük egymást. Helyem van.
Üdv
Z
Sexpartnereim keresném most!Bp.!
Sziasztok,
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Sziasztok, Párt masszíroznék Budapesten és környékén!

Sziasztok.Ma délutánra párt keresek közös nudis termál fürdőzéshez erotikához-Heves Megye.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Budapesti, pár aki ismerkedne? Hosszú távon? Privát?
Sziasztok spermas puncit nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok. Hétfő délután, este budapesti párhoz csatlakoznék harmadiknak. Ha van kedvetek ismerkedni, találkozni várom leveleteket. Szép napot.