sziasztok
60 felet keresek hölgyet, rendszeres alkalmi együttlétre!
60 felet keresek hölgyet, rendszeres alkalmi együttlétre!
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ápolt normális férfi vagyok erősebb mérettel,ismerkednék,és szívesen találkoznék olyan párral aki szereti,vagy kipróbálná ezt az izgalmas felállást,kérem csak olyan írjon aki komolyan gondolja,és tényleg vágyik erre. Képeim vannak fent örülnék,ha írnátok. Tisztában vagyok azzal,hogy nem mindenkinek tetszhet mindenki,szóval sértődés nincs,ha nincs a három igen. Szép napot és eredményes keresést mindenkinek.Diszkréció természetesen alap.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn,diszkréció adott és elvárt.Bi uni vagyok minden èrdekel biztonságosan
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn,diszkréció adott és elvárt.Bi uni vagyok minden èrdekel biztonságosan
Diszkrét pipa nálam

sziasztok ketten egy punciban dologra keresnek erre nyitott párokat! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok mi 38/43 Fejér megye-i. Kedves hetero pár vagyunk. Kedves, szimpatikus párrokal ismerkednénk. Egymás előtti hancurozásra, de megfelelő szimpátia esetén akár párcserére is. Utazni és fogadni is tudunk.
Megvákomoznék egy kellemes puncit!
Sziasztok ! Szivesen lennék pároknál masszőr , vagy házibarát ! Szeretem a cuckold , creampie , hármas vagy többes szexet ! A férj irányíthatja az aktust,hogy mikor , hogy mit tegyek a párjával... Fotózhatja is és videózhatja is ! Budapesten vagy Pest megyében házhoz megyek !
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Most 8.ker körny lenne valaki sexelni uni bisex volnék szóval dughatsz szopathatsz is
Sziasztok! Budapesten csatlakoznek Holgyek/Parok-hoz. Illetve Budapest vonzas korzete nem okoz gondot kocsival vagyok.
Irjon akinek aktualis esetleg.

Sziasztok..
Mivel 22+ nehez talalni. Parom kitalapta h 1 forditott cuckold szopast kiprobalna..
Tehat esetleg ...lenne olyan holgy aki szopna csinos parom jelenleteben ? (Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2022. 09. 24. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 17:25
Mivel 22+ nehez talalni. Parom kitalapta h 1 forditott cuckold szopast kiprobalna..
Tehat esetleg ...lenne olyan holgy aki szopna csinos parom jelenleteben ? (Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2022. 09. 24. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
30.an estere 22+cm pasit keresunk 24 eves dekorativ paromnak

Holnap reggel valaki?
Valaki aki kiverné nekem? 15ker…
Sziasztok

Sziasztok!
25 éves, nagyobb méretű pasi vagyok, csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, sok mindenre nyitott vagyok, utazni tudok! CSAK LÁNYOK és PÁROK ÉRDEKELNEK
25 éves, nagyobb méretű pasi vagyok, csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, sok mindenre nyitott vagyok, utazni tudok! CSAK LÁNYOK és PÁROK ÉRDEKELNEK
Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke