Sziasztok!
Ma este párt fogadnék.Egyéb okok miatt,most egyedül."Búvóhelyet" lefoglatuk,így az adott és itt vagyok.176/78/40 Budapest.Ápolt,jó megjelenésü,ha lehet ilyet mondani
Ma este párt fogadnék.Egyéb okok miatt,most egyedül."Búvóhelyet" lefoglatuk,így az adott és itt vagyok.176/78/40 Budapest.Ápolt,jó megjelenésü,ha lehet ilyet mondani

Szívesen nézném ahogy a párommal kikezdenek XXI kerület és környéke
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék akár napközben is. 47 éves ápolt, hetero férfi vagyok. Néhány plusz info az adatlapomon!
Délpesti hölgyel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok,
Szentendre es kke?
Sracok , parok erdekelnek foleg, helyem van, diszkrecio adott es elvart
Szentendre es kke?
Sracok , parok erdekelnek foleg, helyem van, diszkrecio adott es elvart

Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok! Igényes férfiként,igényes párral kalandoznék! Autós,public,mozi,stb.
sziasztok. baráti vagy tartós kapcsolat reményében(akár komoly ha az alakul belőle) ismerkednék Hölggyel vagy párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis.(1 órás talik nem igazán vonzanak...inkább a hosszabb egész éjszakás dús élmények igazán egymásra hangolódva)
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Bő.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Bő.,és környéke!
Cegléd környéke?
Sziasztok!
Jan 31- péntekre keresünk egy lányt Budapesten aki jól érezné magát belvárosi lakásunkban. Párosunk hölgy tagja aktív bi és mi is ezt várjuk.Csak lányok üzeneteit fogadjuk, minden más törlés!!!!! Ne raboljuk egymás idejét
Jan 31- péntekre keresünk egy lányt Budapesten aki jól érezné magát belvárosi lakásunkban. Párosunk hölgy tagja aktív bi és mi is ezt várjuk.Csak lányok üzeneteit fogadjuk, minden más törlés!!!!! Ne raboljuk egymás idejét
Felesegem marcius kozepen esedekes szuletesnapjara hetvegere (pentek/szombat) meglepetesnek keresek jo kiallasu ferfi(aka)t aki kertesznadragban(tiszta,kifogastalan allapotu,csak a szerepjatek kedveert),esetleg valamilyen egyenruhaban meglatogatna minket egy harmas osszejovetel illetve cuckoldszex erejeig budapesti helyszinen.Parom fantaziaja hogy megdugassa magat es lecumizhasson ilyen modon egy hapsit.Intelligencia es jo modor fontos-csak kulturalt megkeresesekre reagalok-,viszont a kulalakot is figyelembe veszem hogy parom elegedett legyen.Az eletkort 30-50 koze tennem,a szerszam merete lehetoleg 18-20 cm lenne idealis sok spermaval.Tulsuly,borostanal nagyobb arcszorzet kizaro ok,intim borotvaltsag es dohanyzasmentesseg viszont alap.Parom fotoi az adatlapomon lathatok.Csak annak jelzek vissza aki komolyan veheto(stilus,mondanivalo,adatlap,fotok).
Koszonom.
Koszonom.
Sziasztok, sub párral ismerkednék, leginkább cuckold, vagy hármas céljából. Extra vastag méretem van. Privát üzenetet írjatok. Tamás
Csinos lányt, hölgyet masszírozna diszkrét, megbízható, intelligens masszőr. Nem csak masszírozni tudok és szeretek
Pár pasit keres ma estére Nógrád megye
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) mostanában , egy laza kalandra.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) mostanában , egy laza kalandra.

Pár vagyunk pasi csatlakozni na este hozzánk ?? Salgótarján környéke
30-40-es pasit keresek, aki szívesen dugna, ismerkedne. Bp belváros leginkább..
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek hölgyet vagy párt aki szeretne ismerkedni
Részletek miatt keres üzenetben

Részletek miatt keres üzenetben
Autós kaland?