sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akikiet szinten izgatná a ket farok egy punciban dolog! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Ma 3-ig valaki egy közös maszti Budakeszi környéken?
Ma 3-ig valaki egy közös maszti Budakeszi környéken?
Sziasztok!magas portos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma,közös nudis termál fürdőzés nudizás,szex,cuckold.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma!Bp.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma!Bp.,és környéke!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
35 és 60 évek vékony pasik vagyunk tartós szexre keresünk kortól függetlenül vékony átlagos sportos pasit Szolnok-Budapest vonalon
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.
Bizsergő popsipuncimba egy vagy több, belevaló férfias pasit keresnék… van egy szabad apartman a belvárosban, éjszakára..én már rajtra kész vagyok

Sziasztok! Kedd délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...

Hétföre keresek szeretömel egy párt vagy hölgyet aki csatlakozna hozánk
Szívesen csatlakoznék én is
..
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 09. 10. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyertek át hozzánk a 13.kerben
Sziasztok! Talán az utolsó jó idő idèn hétvégén ! A holnapi nap Fiatal ( max 30 , képpel, el is mer jönni , nem profi ) srácot ( vagy hölgyet, esetleg kezdő párt ) keresünk hármas kalandhoz Dunakeszi-Vác között . A hölgy imàdja az anált ! Privit légyszi
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Csepelen mi 2 uni bisex fiúk vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 10. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 18:35
Törölt felhasználó (4555092)

Sziasztok
Ma Este!
Hármas / Négyes
Párt vagy lányt keresünk ma estére haverommal.
Utazni tudunk, helyünk van. Vagy lehet kocsiban is.
Ma Este!
Hármas / Négyes
Sziasztok
Ma Este!
Hármas / Négyes
Ma Este!
Hármas / Négyes
Budapesten ma valaki? Hely megoldott.
Sziasztok! Ma este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!