Keressetek meg és megbeszéljük a részleteket
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 07:51

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.) (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 07:51
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.) (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok,
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Sziasztok.
Én egy 34 éves Pasi vagyok.
Budapesten keresek,
Olyan, Nőt, Hölgyet,Lányt akit izgat ha rá verik a faszt.
Imádom idegen Nők élőt verni a farkam.
Bárhol bármikor szívesen kiverem ha van néző
Budapesten keresek,
Sziasztok.
Budapesten keresek,
Budapesten keresek,
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem Vlagyivosztokig
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!

Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Sziasztok!
Pénteken napközbenre keresünk programot!
Mozi, swingerklub, reptér.....stb
Üdv
Pénteken napközbenre keresünk programot!
Mozi, swingerklub, reptér.....stb
Üdv
Alsónémedin leszek este... passziv bi vagyok
Sziasztok!
33 évs szingliként házibaratként, szeretőként jelentkeznék smile
Magamra és környezetemre igényes vagyok.
Békásmegyeriek előnyben smile
33 évs szingliként házibaratként, szeretőként jelentkeznék smile
Magamra és környezetemre igényes vagyok.
Békásmegyeriek előnyben smile
Fiatal (max 25 év) lány vagy, és izgat az anál szex?
Szeretnéd felavatni a popidat, de még nincs tapasztalatod? Szívesen megtanítalak az popsi szex rejtelmeire. A tapasztalatom szerint minden nő képes élvezni az anált, csak esetleg még nem találkozott kellően tapasztalt és figyelmes szeretővel.
Ápolt, tiszta, sportos, srác vagyok, és a popsi szex mániám mellett van egy jó adag orális fixációm is, imádok puncit és popsit nyalni. Szóval lányok, jelentkezzen, akit érdekel egy kiadós nyalás, és néhány fergeteges anális orgazmus.
Szeretnéd felavatni a popidat, de még nincs tapasztalatod? Szívesen megtanítalak az popsi szex rejtelmeire. A tapasztalatom szerint minden nő képes élvezni az anált, csak esetleg még nem találkozott kellően tapasztalt és figyelmes szeretővel.
Ápolt, tiszta, sportos, srác vagyok, és a popsi szex mániám mellett van egy jó adag orális fixációm is, imádok puncit és popsit nyalni. Szóval lányok, jelentkezzen, akit érdekel egy kiadós nyalás, és néhány fergeteges anális orgazmus.
Sziasztok!
Holnap estére keresek ápolt kedves párt, hölgyet aki(k) szivesen ismerkedne.
Holnap estére keresek ápolt kedves párt, hölgyet aki(k) szivesen ismerkedne.
Sziasztok 2 hónapja költöztem Budapestre. Szivesen ismerkednék párokkal nőkkel. Írjatok nyugodtan
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Kiéhezett puncit nyalnék
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.