25 éves, nagyobb méretű, kitartó, ápolt, diszkrét féerfi vagyok!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
igény esetén van hölgy partnerem is!!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
igény esetén van hölgy partnerem is!!
Diszkréten nálam a profil alapján.
Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj.
Privátba írj.
Intelligens, ápolt férfiként keresek ma estére a 18.kerületben és környékén valóban szexre vágyó és találkozni merő nőt vagy párt. Privát üzenetekre válaszolok.
Sziasztok most csajommal szívesen sexelnénk 1 nagyot Csepelen vagyunk utazni tudunk
en itt vagyok

Sziasztok!
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét

Lányhoz vagy párhoz szívesen csatlakoznék a hétvégén. Club vagy privát találka is lehet.
VII.KER hölgy pár?
VII.ker hölgy pár?
Mikor?
)

Sziasztok ! Holnap dèlutánra / estére hármas felálláshoz keresünk fiatal ( max 30 ) adatlappal , képpel rendelkező srácot . Üzenetet küldj . Tudj utazni
Sziasztok! Biszex horgasz havert keresek, csatorna pecas vagyok! Az orszag kozepso reszen keresnek, diszkrecio fontos, es biztositott! Akar ejszakai satras peca is rendben van! Kocsi van, utazni tudok! DVCS, XXX-as csarorna!
Vagy a szikrai holtag Bacs-Kiskun is ok!
Vagy a szikrai holtag Bacs-Kiskun is ok!
Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyek és párok jelentkezését közös huncutkodásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Szép napot. Ma és holnap párt fogadnék . Kellemes masszázs és tartalmas szex. Szeretettel fogadnák.
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Sziasztok !
Egy Budapesti férfi keres hölgyet és vagy párt egy kellemes este eltöltéséhez!
190cm magas jó megjelenésű, igényes , kulturált férfi vagyok !
Hely adott
Egy Budapesti férfi keres hölgyet és vagy párt egy kellemes este eltöltéséhez!
190cm magas jó megjelenésű, igényes , kulturált férfi vagyok !
Hely adott

Budapest és környékén találkoznék egy hölggyel a mai este folyamán egy kellemes légyottra

Sziasztok. Magas potens pasi találkozna hölggyel párral
Adatlapon képeim