Sziasztok,
Holnap délelőtt Soroksár környékén tartózkodom. Szívesen találkoznék hölggyel, párral. Utazni tudok.
Holnap délelőtt Soroksár környékén tartózkodom. Szívesen találkoznék hölggyel, párral. Utazni tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Sziasztok! Péntek estére (07.29) keresem partnerem, akivel jókat lehet beszélgetni. Több is alakulhat, de elsődlegesen ismerkedés, iszogatás, meg számomra a cigi mint lazulás nyes Ha ez érdekel, nyugodtan írj smile Budapest.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj.
Privátba írj.
Diszkréten nálam a profil alapján.
Hölgyek ma budapesten valaki?
Ma este egy hancurra keresek partnert partnereket. 50 es pasi vagyok
Szép napot, Bp pasiként párhoz csatlakoznék ma de hétvége is akár hosszabb távra is. Olajos masszázs is. És nálam is meg oldható a tali.
Sziasztok. Albertirsa vonzáskörzetében keresek autós kalandot holnap délelőtti órákban.
Nőt párt keresek Budapesten hellyel rendelkezem leginkább esti órákban
Sziasztok.Párral ismerkednék hosszú távra! Házibarát lennék..Legyetek normálisak,kedvesek és igényesek!
Sziasztok ! Budapesten nagy és kitartó cerkával hölgy ill heteró pár játszó társa lennék .
Sziasztok! Valaki 17.ker? Tele a farkam…ki verhetne valaki

A jövő hét folyamán szabadság miatt hétközben is ismerkednénk napközben ha kapnánk egy csábító meghivást egy Pártól,Lánytól esetleg pasitól de csak NAGY mérettel és kitartással.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Havi 1-2 alkalomra keresnék fiatal srácokat akik tudnának mit kezdeni velem. Dogging, bukkake, gruppen, és szeretem a natúr szexet. Nem piás és nem drogos roma pasikkal is lehetéges. Szóló pasié csak akkor lennék, ha Ő tudja nekem ezeket intézni. Kizárólag Budapesten, vagy közvetlen közelében mert nem utazok sehová.
Hali. 21éves srácként keresek idősebb (30-60) hölgyet esetleg párt. Utazni tudok, helyet sajna nemtudok biztosítani.
Ma este helyet és társaságot biztosítanék egy szimpatikus hölgynek vagy párnak ! A többit privatban megbeszéljük !
Sziasztok! Budapesten péntek estére (07.29) keresek párt, férfi biszex alapon. Hely megoldható.
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén ismerkednék kedves hölggyel, párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.