35 éves bp-i srác lányhoz,párhoz csatlakozna

Bi, Vagy leszbi hölgyet keresek lányom számára Pesten! Csak hölgy érdekli, 30-40 között, nem független, így fontos a diszkréció! Ha van olyan hölgy, akit érdekel a dolog, írjon nekem, és összehozom a talit az én oldalamon!
Sziasztok!
Pár ma este esetleg?..
Csatlakoznék!
Pár ma este esetleg?..
Csatlakoznék!
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Biszex horgasz haverom keresem az oryzag kozepso reszen! Ha valakit erdekel, privatban beszeljunk!
Sziasztok. Tököl-Szigethalom-Dunaharaszti környékén keresek holnap kora délutáni találkozóra valóban szexelni akaró igényes, ápolt nőt vagy párt. Privátban írjatok
Sziasztok! Attila tantra masszőr vagyok .. igényes hölgyeket keresek lazulásra akik otthonról el akarnak szakadni vagy éppenséggel feltöltődni.. keress bizalommal Budapest 13.kerületben elérhető vagyok..
Sziasztok,Ma este valaki , biztonságos kaland ? helyem van Szentendrén.Sportos bi srác vagyok.
Nővel, párral ... benne vagyok

Most hétvégén keresek kellemes időtöltést Budapesten.
II. kerületben van helyen.
Várom az üzeneted.
II. kerületben van helyen.
Várom az üzeneted.
Sziasztok!
Lányokkal párokkal ismerkednék helyem van de utazni is tudok
Lányokkal párokkal ismerkednék helyem van de utazni is tudok

Van akinek válaszoltok is?
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2022. 07. 01. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 21:41

Sziasztok ! Holnap napközben párként keresünk hölgyet, vagy fiatal srácot . Dunakeszi-Vác . Privátban keressetek ! Profik és kép nélküliek neeee..
Ápolt, kanos srácot keresek akit kieégíthetek egyoldalúan (orál), szabadban/kocsiban. Képet kérek.
Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyeket, és párokat közös élvezetekre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok! 22 éves Budapesti srác vagyok, ma-holnapi kalandhoz keresek hellyel rendelkező Budapesti hölgyet. További részletek a társkeresős profilomon

Sziasztok ! Holnap napközben párként keresünk hölgyet, vagy fiatal srácot . Dunakeszi-Vác . Privátban keressetek ! Profik és kép nélküliek neeee..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.

Sziasztok párt, hölgyet keresek ma estére, helyem Gyömrőn van, de tudok utazni is, ápolt vagyok. Képeim az adatlapomon is vannak.
Sziasztok párt, hölgyet keresek rendszeres szexkapcsolatra, helyem óbudán van, de tudok utazni is, ápolt, borotvált, kitartó farokkal. Képeim az adatlapomon is vannak.