Sziasztok! Jővöhéten az újpesti nudinal? Szokott valaki járni? 41 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Írj
Sziasztok!Hölgyet,Barátnőket vagy párt fuvaroznék ma este ,éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Ha bulizni mentek,vagy jöttök,ne taxit hívjatok,hanem engem!! Privát üzeneteket várok,aztán folytassuk Viberen az egyeztetést!
Sziasztok!
Szub/mazo, kíváncsi, szexi nővel vagy párral ismerkednék. Fogadni és utazni is tudok. Hármasban és BDSM-ben is van tapasztalatom. Csak az izgat ami a partneremnek is kéjes örömet okoz.
Szub/mazo, kíváncsi, szexi nővel vagy párral ismerkednék. Fogadni és utazni is tudok. Hármasban és BDSM-ben is van tapasztalatom. Csak az izgat ami a partneremnek is kéjes örömet okoz.
Sportos, egészséges, nagy farkú pasi keres párt akiket nyalhat, szophat, nyelhet

Sziasztok. Április 10.-én délután/este X. kerben párt fogadnánk közös elfoglaltságra.
Sziasztok, párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék. Ápolt, intelligens, sportos, heteró pasi vagyok, extrém mérettel.
Budaors, Torokbalint, Biatorbagy kornyeken kalandoznek a kozeli orakban.. Kellemes pillanatok remenyeben
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Délután 4-5 óra körül Cegléd környékén valaki?
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Szívesen szopnék egy szép farkat vagy pároknál nyalnék-nyelnék:P
Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos hetero férfi-biszex nő párként keresünk csinos biszex hölgyet (18-40 éves korig), vagy hozzánk hasonló sportos alkatú párt, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Helyünk van, de utazni is tudunk. A további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. (Solo pasikat nem keresünk, ne is írjanak.)
Vigyázzon Velük mindenki pénz lehúzásra mennek
(Ez egy válasz Szexbaratok üzenetére (2025. 04. 01. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 2 kerület Adyliget környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Bp 15kerből keresek aktív pasit.
Hely kell
Hely kell
Sziasztok bpesten keresnek part van helyem is
akar most is jo

akar most is jo
Pasit szopnèk, diszkréten
Bi vagyok.... Kecskemét
Bi vagyok.... Kecskemét
Fiatal sexy pár vagyunk szép lány taggal nyitottak vagyunk jártasak igényes ápolt parokkal taliznank ma 40evek korig kizárólag normális alkatú dekorativ párokat keresünk minden Jóra.