A hétre keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra. Muszáj leirnom a felesleges korok elkerülése vegett. Két nagyobb méretű srác vagy ha kisebb a mereted legyél fiatal jóképű 30-40 közötti potens. Legyen képed valahol nekem is van. Ami extra szeretem a videozast. Ha ezek közül bármi nem oke neked kérlek ne keress. További reszletek privatban.
Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
SZiasztok
Hölgyek ma valaki budapesten ráér?

Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma!Bp.!
Sziasztok.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Budapesten a 17. kerületbe bi srác szopatna dugna rejszolna passzív srácokkal
Sziasztok ! Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 30-40 környéki nők ill párok is érdekelnek. 12 kerületben van van helyem viber legyen írj bátran

Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok!
Mai napra keresünk bisex fiút, párt, illetve lányt! Kizárólag bisexek! Ha valakit érdekel írjon!
Mai napra keresünk bisex fiút, párt, illetve lányt! Kizárólag bisexek! Ha valakit érdekel írjon!
Párral ismerkednénk kevés szabadidőnk kellemes eltöltésére
Mára keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra
Párt,nőt keresek ma közös nudizás,fürdőzés szex.Heves megye Tisza tónál.Magas sportos nagy méretű pasi

sziasztok..ma valaki tervez kimenni Lukács fürdőbe? én kint leszek..ha gondolod..

sziasztok..ma valaki tervez kimenni Lukács fürdőbe? én kint leszek..ha gondolod..

Asszonyok lányok párok ?40 éves sportos igényes jól tejelő kan keres hetero alapon !privi.
Sziasztok !
Budapesten nagy cerkámmal nőt kényeztetnék
Budapesten nagy cerkámmal nőt kényeztetnék
Dányból szokott lenni itt valaki???
sziasztok. Nagy mellű,nagy fenekű nőt keresek,ha lehet rendszeres együttlétekre. Ápolt, normális pasi vagyok,nagy farokkal.
Asszonyok lányok párok ?after ?privi