Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. (Batthyány térhez közel lakom)
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ma este, éjszaka fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Szép Napot! Bi Párral ismerkednék!
Dogging Party Szeptember 1!!!!!!
A nagy sikerre való tekintettel megismételjük a Dogging Partyt!
Elsősorban Párok,Hölgyek jelentkezését várjuk!
Ismét napközben(10-14h között) Budapest körzetében lesz izgalmas helyszín smile
Üzenet módosítása
A nagy sikerre való tekintettel megismételjük a Dogging Partyt!
Elsősorban Párok,Hölgyek jelentkezését várjuk!
Ismét napközben(10-14h között) Budapest körzetében lesz izgalmas helyszín smile
Üzenet módosítása
Bevállalós budapesti párt keresek akár ma délutánra. Ha az adatlapom alapján tetszem, keressetek privátban. Nálam az első randin is lehet szex, persze csak akkor, ha kölcsönösen működik a kémia.
Ma szerda délután 5-8 között, 4-es úton Debrecen Cegléd között szopatnék hölgyet, urat.
Sziasztok!
Esetleg most péntek délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, szauna... hármas szex..
Esetleg most péntek délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, szauna... hármas szex..
Vastag farkú pasi ismerkedne adatlap szerint, ahol képeket is láthatsz

Diszkrét relaxáló pipa, nálam.

Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Csütörtök du,este kukkolhatsz minket szex közben,hely kellene
Fiatal, hellyel es reggeli szabadidovel rendelkezo parokat keresek alkalmi bi kalandokra. Tapasztalatom van boven! Irjatok bizalommal!
Kedves intelligens igényes pasikat ès párokat keresünk ☺️

sziasztok most 7vegen raéro párok vannak-e itt akiiket szinten izgatna a két farok egy punciban dolog es tudnanak is fogadni!
Hali. Nőt esetleg párokat keresek kölcsönös örömszerzésre! 21/F Pest megye!
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.