Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, diszkrét rendszeres havert keresek, minden érdekel biztonságosan
Hely adott
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, diszkrét rendszeres havert keresek, minden érdekel biztonságosan

Hely adott
Szép jó reggelt mindenkinek.
Hölgyel, assznyal ismerkednèk, aki igènyli hogy alaposan ki legyen nyalva a puncija ès popsija. Napközben van diszkrét helyem. Viszonozni semmit nem kell. Lehet anonim is, ha szeretnèd, akkor bekötött szemmel várlak az ágyon fekve. Csak ráülsz a fejemre és élvezed.
Hölgyel, assznyal ismerkednèk, aki igènyli hogy alaposan ki legyen nyalva a puncija ès popsija. Napközben van diszkrét helyem. Viszonozni semmit nem kell. Lehet anonim is, ha szeretnèd, akkor bekötött szemmel várlak az ágyon fekve. Csak ráülsz a fejemre és élvezed.
Sziasztok, hétfő délelőtt ráérő hölgyet keresek, független 47 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Budapesti igényes párral, nővel ismerkednék, ha pedig úgy alakul, kalandoznék. Magas, 40-es, ugyancsak igényes férfi vagyok. Privátban elértek.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Sziasztok 2 kerület környékén valaki? Üdv Attila
Szopok nyelem a gecit és lovagolok
Sziasztok!
Budapest - Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Budapest - Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szauna délutáni siestát tartok vasárnap a Duplicatos Ludos naturista parkban.Őrbottyán. 15.00-19.00 ig. érd.privi.Melitta
Olajos kézimunkára keresek srácot. Én csinálom neked, viszonzás kizárt.

akár ma estére is keresek párt vagy nőt 22 cm és jó vastag, emellett 30 éves srác vagyok
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Szauna délutáni siestát tartok vasárnap a Duplicatos Ludos naturista parkban.Őrbottyán. 15.00-19.00 ig. érd.privi.Melitta
40 es ffikent kalandoznek a kozeli orakban .. Budan vagy Budaors- Herceghalom kornyezeteben..
vigyor2
vigyor2
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Sziasztok!
Szabad a mai estém ezért hölgy társaságot keresek Budapesten. Helyem van. Privizz
Szabad a mai estém ezért hölgy társaságot keresek Budapesten. Helyem van. Privizz
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok,
Diszkrét bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrén. Szexhsvert és edző társat keresek
Ha érdekel írj
Diszkrét bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrén. Szexhsvert és edző társat keresek

Ha érdekel írj