Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadnék hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzenetedT
Sziasztok!Hölgyek ma ráér valaki Budapesten?
Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Ma vecses XXI ker kkén nő v pár?
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! Pénteken kora este megyünk a nemrégiben nyíló, Ráday utcában lévő, Secret swingerklubba. Nyitási akció keretében a pároknak , 19-20 óra közötti érkezéssel a belépés ingyenes. Szívesen ismerkednénk hozzánk hasonló testalkatú, intelligens párral, esetleg kifejezetten izmos testalkatú, magas, nem dohányzó, 40-50 év körüli, heteroszexuális szóló pasival.
Sziasztok! Pénteken-szombaton szívesen vendégül látnék egy kedves párt/hölgyet. Amennyiben van kedvetek ismerkedni, kérlek keressetek privátban
Üdv: D

Sziasztok,
Szentendre és kke?Helyem van
Szentendre és kke?Helyem van

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
XXI ker kkén nő v pár?
Jövő fét második felére keresem oartnerem egy kis mókázásra
Ma Budapesten pár vagy szóló férfi? Hely ok, de szabadban is szívesen csinálom.
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Sziasztok!
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
Üdv!
Párként keresünk hölgyet harmadiknak 20-35 év között. Keress minket bátran, találkozzunk, szimpátia majd eldönti hogyan tovább. Képeket privátban küldünk csak!
Párként keresünk hölgyet harmadiknak 20-35 év között. Keress minket bátran, találkozzunk, szimpátia majd eldönti hogyan tovább. Képeket privátban küldünk csak!

Ma du, este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...2-3 plusz fiúval?! párok?!
Holgyekkel parokkal ismetkednek bp en hely kell szabadban is érdekel
Sziasztok 21vagyok,Erden helyem van not keresek,kor mindegy.Helyem van.
Sziasztok! Hölgyet, párt keresünk orális játékokra. Privátban írjatok.