XVIII ker. Valaki? 27F
Gyömrő környékén közös hoki valaki? Szophatsz is akár. Helyed legyen!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Valaki 17.ker környéke? Tele a farkam…

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Reptér környékén ma 18 óra körül valaki? 27F
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok, Budapesten akár már ma délután is szívesen találkoznék párral vagy hölggyel, akár viszonzás nélkül is kényeztetnék orálisan
Csilla és Norbert vagyunk.szarvason saját wellness nyaralónkba párokat fogadnánk diszkréten szomszéd mentes gyönyörű környezetben.
Ismerkednék, barátkoznék, találkoznék hasonló aktív, egész éjszakás, gátlástalan élvezkedéseket kedvelő Nővel vagy Párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm-mobilis vagyok...Hetero vagyok!
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok! A héten, péntek estig bezárólag valamelyik este, szívesen találkoznánk a lakásunkban hozzánk hasonló testalkatú, csinos , nem dohányzó, intelligens párral. Szóba jöhet még minimum 180 cm magas, kifejezetten izmos testalkatú, amolyan "gyúrós", 40-50 év között, masszírozni szerető heteroszexuális pasi is..Privát levelet várunk, majd válaszban telefonszámot adunk. Köszönjük!
sziasztok
Telt duci hölgytagú párral ismerkednék pest megyében.Kor nem számit.
Telt duci hölgytagú párral ismerkednék pest megyében.Kor nem számit.
Ma is valakik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 18:44
Törölt felhasználó (4674426)

Szépet mindenkinek. Ma párhoz csatlakoznék, akár nálam is meg oldható. Olajos masszázs is.
Sexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Budapest környékéről keresek olyan hölgyet, aki szoptat még és van felesleges anyateje vagy más miatt van teje (gyógyszer miatt vagy indukció), na és persze szeretné egyszer/többször kipróbálni a felnőtt szoptatást!
- Alkalmi vagy hosszútávra
- Semmi szex, ruhában és Te mondod meg nekem mit szabad és mit nem (csak deréktol felfelé, fejhetem a számba a tejet, stb...)
- Segítséget is tudok nyújtani tej indukálásra (angolul: induced lactation)
- Felnőtt szoptatásban már van jártasságom
- Esetleg a tej nélküli mellszopás is szóba jöhet, ha izgat téged
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Szép napot!
- Alkalmi vagy hosszútávra
- Semmi szex, ruhában és Te mondod meg nekem mit szabad és mit nem (csak deréktol felfelé, fejhetem a számba a tejet, stb...)
- Segítséget is tudok nyújtani tej indukálásra (angolul: induced lactation)
- Felnőtt szoptatásban már van jártasságom
- Esetleg a tej nélküli mellszopás is szóba jöhet, ha izgat téged

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Szép napot!
Magy farok kedvelő hölgyet,vagy feleséget keresek. kellemes kikapcsolódásra.
Sziasztok Van esetleg Budapest és környékén olyan Bi pár akik komolyan is gondolják??? Kérem szóló férfi ne! Köszönöm
Szépet mindenkinek. Ma párhoz csatlakoznék, akár nálam is meg oldható. Olajos masszázs is.
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szintén ápolt diszkrét megbizhato roma lányt iletve párt keresek smile