Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Pesten valaki orálra? Vastag farkú pasi vagy srác?
Sziasztok !
Heteró alapon Budapesten párt keresek hosszú távra !!
Heteró alapon Budapesten párt keresek hosszú távra !!
Budapesti fiatal srác vagyok ,
Szívesen kezdeném a májust akár egy kávé , vagy mással egy kedves belevaló párral. 1 kerületben a várban vagyok , viszont utazás nem probléma , de szívesen látlak titeket . Egyedülálló hölgy társaságát is szívesen élvezném
Szívesen kezdeném a májust akár egy kávé , vagy mással egy kedves belevaló párral. 1 kerületben a várban vagyok , viszont utazás nem probléma , de szívesen látlak titeket . Egyedülálló hölgy társaságát is szívesen élvezném
Afterra jönne valaki? 1.kerulet
Valaki ébren meg ilyenkor ?
Budapesti fiatal igényes pár vagyunk. Szeretnénk új dolgokat kipróbálni, ezért hetero alapon keresünk férfit hármas szex kipróbálására. Számunkra fontos az igényesség és higiénia, ami elvárás is!
Ha jelentkezel kérlek küldj egész alakos képet, ahol lehetőleg az arcod is látszik
Ha jelentkezel kérlek küldj egész alakos képet, ahol lehetőleg az arcod is látszik
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni
szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat

Bi párnál szopnék, nyalnék most
Ma estére bulizni szerető párt és/vagy hölgyet keresünk 1.kerületbe , több infó privátban vagy chaten

Hello! Holnap dèlelőtre keresek csajt,kizárólag csajt!Akinek lenne kedve megörökíteni ahogy egy shemale megkúr!
Sziasztok !
Ma estére fiúkat , párokat keresünk . Fiúk csak , ha extra jó pasi vagy !!!! .....
A 25messi25@gmail.com ra küldjetek üzenetet köszi ! ( elfogyott a levél
)
Ma estére fiúkat , párokat keresünk . Fiúk csak , ha extra jó pasi vagy !!!! .....
A 25messi25@gmail.com ra küldjetek üzenetet köszi ! ( elfogyott a levél

Sziasztok ,
30 éves sportos barátom és én keresünk hölgy vagy pár társaságot ma estére, akár bulizni , akár swinger. Képeket tudunk még küldeni Viberen vagy hangoutson. Nagy méretekkel rendelkezünk és jófej bulis arcok vagyunk
30 éves sportos barátom és én keresünk hölgy vagy pár társaságot ma estére, akár bulizni , akár swinger. Képeket tudunk még küldeni Viberen vagy hangoutson. Nagy méretekkel rendelkezünk és jófej bulis arcok vagyunk
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Ma este csatlakoznék,àpolt,normàlis pàrhoz mindkét fél örömére. (Pasival csak oràl)
Nagy cici,nagy farok előny.
42 éves,értelmes,àpolt,nem dogànyzó pasi vagyok.
Csak utazni tudok.
Csak komoly szàndékkal keressetek.
Nagy cici,nagy farok előny.
42 éves,értelmes,àpolt,nem dogànyzó pasi vagyok.
Csak utazni tudok.
Csak komoly szàndékkal keressetek.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma késő du.!
Bp.,hely ok!
Szexpartnereim keresném ma késő du.!
Bp.,hely ok!
Sziasztok !
Ma estére 22 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Ma estére 22 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Ma estére női partnert keresek!
Sziasztok !
A 25messi25@gmail.com ra küldjetek fényképet köszi !
A 25messi25@gmail.com ra küldjetek fényképet köszi !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.