hosszabb távra keresem partnerem . Bp+100km
Sziasztok!
Szopatni szerető biszex srávot keresek akivel elmehetnénk Cuckoldpar9484 -hez. (Velük már megbeszéltem.) Képed legyen....
Szopatni szerető biszex srávot keresek akivel elmehetnénk Cuckoldpar9484 -hez. (Velük már megbeszéltem.) Képed legyen....
Sziasztok, ma estére keresek kis kalandot, párokhoz is csatlakoznék illetve solo hölgyekhez is!
Képek az oldalamon.

Képek az oldalamon.

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Budapesti párt keresek hosszú távra, baráti szexkapcsoltra. Privátban ismerkednék.
Budapesten. Szopnék vagy ha azt szeretnéd csak megfejlek kézzel. helyem van. 40 éves magas férfias pasi vvagyok. Anoním is lehet ha úgy szeretnéd. Diszkréció, higiénia, egészség adott és elvárt.
Mai napra (napközben kb 9-18hig) keresek párt vagy lányt
180/86kg. Kék szem barna haj, szép fogak. Szép mosoly, 22cm és jó vastag. Email: nagyt5292@gmail.com
Vagy írj privi üzit és megadom Viberem/skypem
180/86kg. Kék szem barna haj, szép fogak. Szép mosoly, 22cm és jó vastag. Email: nagyt5292@gmail.com
Vagy írj privi üzit és megadom Viberem/skypem
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Párt keresek spermás punci nyalásra!
Szint úgy én is :P
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hölgy, vagy pár aki ma esti kalandot keres? Elsősorban Budapest, (reptérnél esetleg) Pest megye, esetleg Komárom-Esztergom, Győr
Lesz mostanában valahol bukkake party ?
Mi is!
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Mai élvezetes, de kemény kefélésre keresek belevaló pasit, pasikat. 6.kerületi apartmanban vagyok…
Köszi a tegnap estét a baráti tarsasagnak ! Jó volt a buli a fritzenfesten
Külön köszönet a 2 gyönyörű lánynak.
Külön köszönet a 2 gyönyörű lánynak.