Sziasztok!
Szexpartnerem...partnereim keresném ma du.!Bp.!Hely ok!
Szexpartnerem...partnereim keresném ma du.!Bp.!Hely ok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Ma délután Budapesten heteró alapon párhoz,magányos nőhöz csatlakoznák egy kis locsolásra !
Ma délután Budapesten heteró alapon párhoz,magányos nőhöz csatlakoznák egy kis locsolásra !
Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Sziasztok! Holnap(szombat) estère keresek pàrt vagy holgyet!
Sziasztok,
Ma este közös maszti? Van egy jó szűk mű puncim is, bi Uni vagyok, biztonságosan minden érdekel
helyem van Szentendrén
Ma este közös maszti? Van egy jó szűk mű puncim is, bi Uni vagyok, biztonságosan minden érdekel

Keresek egy kedves Bi Párt akivel szeretkezhetnénk ma, helyem van, a többit privin

Sziasztok!
Locsolkodnék a hétvégén! Párt keresek helyem van adataim az adatlapomon!
Locsolkodnék a hétvégén! Párt keresek helyem van adataim az adatlapomon!
Egy kedves Bi Páral ismerkednék, helyem is van, kamusok, képgyüjtögettök kérem NE írjanak

Sziasztok! Plusz 1 párt keresünk XXI. kerületi házibuliba, ma estére. Eddigi felállás 2 pasi, 1 nő!
Ma esetleg lánnyal vagy parral kalandoznek . Helyem lenne

Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok!hellyel rendelkező bi párhoz,travihoz csatlakoznèk mindenki örömére!ha női ruciban bújtatták és van jelen 1 hölgy vagy travi segíteni,szűz popsim is megdugható lenne...szóló fèrfival is benne lennék ha szimpatikus és állja felmerülő költségeket(pl szoba,szauna belèpő vagy èppen egy hölgy meglátogatása)stb.anyagiaktól mentes vagyok,csak úgy adom a popsim ha 1 nő vagy travi besegít!
Sziasztok! Fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten! Helyem van.

Sziasztok!
Párként keresünk bevállalós biszex női beszállót. Mivel erre kevés az esély, szívesen ismerkedünk nagyfarkú biszex pasival, illetve shemaillel is
Párként keresünk bevállalós biszex női beszállót. Mivel erre kevés az esély, szívesen ismerkedünk nagyfarkú biszex pasival, illetve shemaillel is
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
sziasztok
17.-én vasárnap és 18.-án hétfőn gyulán vagy környékén keresünk ismerkedésre vágyó párokat, hölgyeket.
de ha máshonnan jönnél az sem gond.
nem feltétlen azonnal közös gabalyodásra de ha úgy alakul a szimpátia az is lehet belőle.
egy kis fürdőzés jó kedélyű tapasztalatcsere után bármi megtörténhet.
kimondottan a két hölgy öröme lenne a cél párcsere eggyenlőre nem.
női bi szükséges.
privát levelet írhattok.
üdv ancsi és laci
17.-én vasárnap és 18.-án hétfőn gyulán vagy környékén keresünk ismerkedésre vágyó párokat, hölgyeket.
de ha máshonnan jönnél az sem gond.
nem feltétlen azonnal közös gabalyodásra de ha úgy alakul a szimpátia az is lehet belőle.
egy kis fürdőzés jó kedélyű tapasztalatcsere után bármi megtörténhet.
kimondottan a két hölgy öröme lenne a cél párcsere eggyenlőre nem.
női bi szükséges.
privát levelet írhattok.
üdv ancsi és laci
Esztergom környékén kíváncsi hetero farkat verne, cumizna.
kimaradtak mèg fórum lehetősègek, oda is írj
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 12:14

Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli