Sziasztok, Budapesti hölgy? Pár aki ffit keres?
ázsia novel ismerkednek vagy olyan pasival akinek lenne ilyen baratnoje!
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Diszkréten nálam, a profil alapján
Kitartó ,nagy farokkal hölgyet kényeztetnék,ha lehet állandó partnert keresek,szerdán ,szombaton van szabadidőm,búvóhelyem a VII.ker-ben. Ápoltság higiénia fontos, Kor ,alkat mellékes. Imádok,nyalni ,kielégiteni a nőt maximálisan!! Pár is szóba jöhet a hölgy örömére.
Sziasztok! A mai napra napközben vagy akár éjszakára is,keresek szexre,kényeztetésre vágyó Hölgyet! Helyem van,de menni is tudok. Érezzük jól magunkat! Ismerkedés,iszogatás stb.További infók az adatlapomon.Privátban írj.
Szép napot. Mai nap párhoz csatlakoznék. Saját lakásom is van ha pl hely nem megoldható nektek.
Sziasztok!
Nagyon ápolt és sportos férfi partnert keres. Olyat aki mer is találkozni.
Nagyon ápolt és sportos férfi partnert keres. Olyat aki mer is találkozni.
Bpesti pár szombat estére keres egy kimondottan kis intimmel rendelkező fiút. Elvárás: vékony testalkat, 25-35 közti kor, max 175cm, intim 15 cm alatt. Hölgy tagunk örömére 38 éves vékony szőke. Amennyiben nem ismersz magadra ne írj!
Hölgy, vagy pár, aki szexpartnert keres, ezen az esős délelőttönként?
Helyes, 40-es, kitartó férfi vagyok.
Helyes, 40-es, kitartó férfi vagyok.
Sexpartnerem keresném most!Bp.!Hely ok!
Délelőtt pesten gubacsi útnán nő lenne duplázva jön oda pasi
Asszonyok lányok párok ?
40 éves sportos igényes kitartó jól tejelő kan keres privi
40 éves sportos igényes kitartó jól tejelő kan keres privi
Sziasztok!
Fiatal párokhoz csatlakoznék 3.nak vagy cuckold alapon! Sajnos ezidáig nem volt ebben részem, azt remélem segítetek benne
Fiatal párokhoz csatlakoznék 3.nak vagy cuckold alapon! Sajnos ezidáig nem volt ebben részem, azt remélem segítetek benne
Párokkal és Hölgyekkel szeretnénk ismerkedni szexkapcsolatra.....
Sexpartnerem keresném most!Bp!Hely ok!
Sziasztok!
Ma estére (04.08) keresek aktív srácot Budapestről elsősorban orális szexre. (Hely vagy autó szükséges)
27 éves passzív vagyok.
Ma estére (04.08) keresek aktív srácot Budapestről elsősorban orális szexre. (Hely vagy autó szükséges)
27 éves passzív vagyok.
Sziasztok! Április 21-én Szegeden lesz dolgom, kora reggeli órákban indulok és még aznap jövök vissza Érdre. Ha valaki (hölgy vagy pár) jönne bármelyik irányba, szívesen elviszem/hozom, útközben egy félreeső helyen kalandozhatnánk. Írj PÜ-t!
Sziasztok Középkorú Férfi Hölgyekkel Párokkal ismerkedne!
Szép napot. Ma holnap csatlakoznék. Akár nálam is de utazok is. Hölgyeknek olajos masszáus is