Igen rá érek 11:30s 12:20kozt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 09:31
Törölt felhasználó (4496662)

Valaki ráér délbe
Valaki ráér délbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 04:53
Törölt felhasználó (4496662)

Ma dél fele csepel nagymellű 50 est egy hármasra lenne pasi?
11:30tol 12:20ig rá érek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 07:25
Törölt felhasználó (1559412)

Csütörtökön dél Pest megyei bisex párral ismerkednék.
Sziasztok.
Ma parok vagy Hölgyek. Solos fiuk nem. Kukkolhato vagyok budakeszi erdőben. Részletek privát üzenetben
Ma parok vagy Hölgyek. Solos fiuk nem. Kukkolhato vagyok budakeszi erdőben. Részletek privát üzenetben
Sziasztok
Budapesten szeximado hölgyet keresek,aki talizna is
Budapesten szeximado hölgyet keresek,aki talizna is
Gyálon és környékén rendszeres partnert keresek!(nő esetleg pár személyében!) Nem kép cserebere érdekel! Van kitöltött adatlap képpel, úgyis a személyes találkozás a döntő!

Csütörtökön dél Pest megyei bisex párral ismerkednék.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma dél fele csepel nagymellű 50 est egy hármasra lenne pasi?
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van…
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van…
Sziasztok párt keresek 3 mas örömökre idöseb korosztájbol akik valoban akarnak szexelni.persze nem azonalra keresek. Diszkrécio nagyon fontoss! Ha valoban van it pár aki pasit keres és a diszkrécio és a higénia a fontos nektek is akor privátva keresetek
Budaörs ma ? Hölgyek vagy párok? Hely ok, a többit levélben stb ...
Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Sziasztok, valaki ma este ?

Közös, érzéki élvezkedésekhez ismerkednék Nővel vagy párral....egyedül élek, mobilis vagyok...
Hali.
Érett hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek heteró alapon.
Utazni tudok.
Érett hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek heteró alapon.
Utazni tudok.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatná ha megdugjak a nejét? enyhe bi belefer hely kellene utazni tudok
Pesten valaki orálra? Vastag farkú pasi vagy srác?