Sziasztok!
Szolgalatra jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 17:23
Szolgalatra jelentkezem

Törölt felhasználó (4657913)

Ma este Budapesten, vagy környékén keresünk párokat ,vagy külön nőt ,férfit vágyaink megélésére!helyünk nincsen.
Sziasztok ma este valaki ?
Programot keresek ma estére. 34éves, független, nem dohányzó, hetero pasiként szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, akár nagyobb bulikhoz. Elsősorban Komárom-Esztergom, Budapest és Pest megye, valamint Fejér ami szóba jöhet, de ha jó a buli szívesen utazom messzebbre is. Esetleg swinger klubba is elmennék, ha jelentkezne mellém egy partner.

Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni! Budán van helyem.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma este Budapesten, vagy környékén keresünk párokat ,vagy külön nőt ,férfit vágyaink megélésére!helyünk nincsen.
Sexpartnert...partnereket keresnék..most..kora du.!Bp.!Hely van!
Szép napot. Bp pasiként csatlakoznék egy tartalmas estére akár nálam is
Esetleges extrém helyet kedvelő hölgyet vagy párt keresek mai nap
Orált kedvelő hölgyet keresek!
Párral ismerkednénk.. utazni tudunk

Párral ismerkednék, privátban keress
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
Van valami problémád?
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Vékony, fiatalt szopnék most. Kanos, kíváncsi hetero is lehetsz. Titokban.
Szia Erika, irtam

Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!