Hello!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Ma délfele már tutira jó lenne ha csepelre 50 nőhöz lenne még egy pasi hármasozni
Sziasztok!
Vasárnap délutánra keresnénk lányt, aki készít rólunk felvételeket és fotókat a partneremmel. Csak lányt keresünk. A telefont mi adjuk. Pasik ne is írjanak miatta, felesleges. Nem szeretem az értetleneket. Köszi!
Vasárnap délutánra keresnénk lányt, aki készít rólunk felvételeket és fotókat a partneremmel. Csak lányt keresünk. A telefont mi adjuk. Pasik ne is írjanak miatta, felesleges. Nem szeretem az értetleneket. Köszi!

Bpn valaki egy közös maszti?
Sziasztok! Fiatal (!) srácot keresünk harmadiknak ma este, vagy holnap reggel hetero alapon! Privát üzit kérünk!
Sziasztok. Párt és hölgyet keresek, szívesen találkoznék is .
Hétvégén egy jófej laza párral találkoznék!
Nógrád megye vagy Budapest ami szóba jöhet!

Szisztok!
35 éves, sportos, hetero férfiként ismerkednék csajokkal, lànyokkal, párokkal! Kötetlen, laza, jó hangulatú erotikàval fűszerezett kalandot/kalandokat keresek.
Közép Magyarországon utazni tudok, esetleg fogadni is.
Nem dohányzom, alkalomszerűen, nagy ritkàn iszok.
35 éves, sportos, hetero férfiként ismerkednék csajokkal, lànyokkal, párokkal! Kötetlen, laza, jó hangulatú erotikàval fűszerezett kalandot/kalandokat keresek.
Közép Magyarországon utazni tudok, esetleg fogadni is.
Nem dohányzom, alkalomszerűen, nagy ritkàn iszok.
Párt szopatnék
Sziasztok!
Szexpartnert.. partnereket keresnék most!Bp.!Hely van!
Szexpartnert.. partnereket keresnék most!Bp.!Hely van!
Holnap este ( péntek ) 21 órakor fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny !
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok esetleg enyhe bi is bele fer!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Ma este budapesti hölgy, esetleg pár aki pasit keres?
Sziasztok. Jövő héten hétfőn Pestre kell mennem. Kb 11 től ráérnék ,ha egy kedves , ápolt pár meghivna magához…. Átlagos , 40 es pasi vagyok
Sziasztok. Nő vagy pár? egyedül élek, egyedülálló vagyok, mobilis-van autóm...(hosszútávú kapcsolat)
Még mindig nem szeretnék örömlányhoz menni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 11:05
Törölt felhasználó (4496662)

Csepelen jo
Üdvözletem, várom hölgyek levelét akik kényeztetésre vágynak ebben a rohanó világban. Olvass adatlapot és írj bátran.
Csepelen jo
(Ez egy válasz makkrokiss üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Soroksári auchannal nő kalandozni esetleg délkörül?