Ma estére keresek egy csinos hölgy tagú párt, helyem van.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Holgyek parok valaki ma delutan ?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombat esti láz

Bulizós lányt/lányokat keresnék, pici lazulásra, kikapcsolódásra, akár egész éjszakára

Holnap este fogadnék párokat, helyem van
Sziasztok
Ma barátnőmmel megyünk kicsit bulizni szívesen ismerkednénk hölgyel esetleg párral smile ha arról van szó privát bulit is csinálhatunk egy lakásban hölgy pár társaságában wink sok mindenbe benne vagyunk és nagyon tudjuk élvezni a szexet akit akiket esetleg érdekelne és csatlakozna hozzánk várjuk levét és emailben vagy Viberen tudunk képet is küldeni szóló férfiak csak akkor írhatnak ha tényleg nagyon nagy Adonisz hírében állnak és ápolták de akkor is csak max nézhetik a szexet de tényleg oda nagyon jó pasinak kell lenni!!!
Ma barátnőmmel megyünk kicsit bulizni szívesen ismerkednénk hölgyel esetleg párral smile ha arról van szó privát bulit is csinálhatunk egy lakásban hölgy pár társaságában wink sok mindenbe benne vagyunk és nagyon tudjuk élvezni a szexet akit akiket esetleg érdekelne és csatlakozna hozzánk várjuk levét és emailben vagy Viberen tudunk képet is küldeni szóló férfiak csak akkor írhatnak ha tényleg nagyon nagy Adonisz hírében állnak és ápolták de akkor is csak max nézhetik a szexet de tényleg oda nagyon jó pasinak kell lenni!!!
Akkor, hogy mindenki tisztában legyen veletek! Ti tegnap írtatok ránk , hogy a hölgy tagunk ugorjon át hozzátok! Ezt ti házaspárnak írtatok! Ti vagytok a derék kultúr pár! Kamuk kar az időt pazarolni rájuk!
Akkor, hogy mindenki tisztában legyen veletek! Ti tegnap írtatok ránk , hogy a hölgy tagunk ugorjon át hozzátok! Ezt ti házaspárnak írtatok! Ti vagytok a derék kultúr pár! Kakuk kar az időt pazarolni rájuk!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2022. 02. 11. péntek 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 05:40

Sziasztok!
Vasárnap délutánra keresnénk lányt, aki készít rólunk felvételeket és fotókat a partneremmel. Csak lányt keresünk. A telefont mi adjuk. Pasik ne is írjanak miatta, felesleges. Nem szeretem az értetleneket. Köszi!
Vasárnap délutánra keresnénk lányt, aki készít rólunk felvételeket és fotókat a partneremmel. Csak lányt keresünk. A telefont mi adjuk. Pasik ne is írjanak miatta, felesleges. Nem szeretem az értetleneket. Köszi!

Sexpartnert keresnék most!Bp.!Hely van!
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok esetleg enyhe bi is bele fer!
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Ma estere keresek fiukat,közös masztira,ha erdekel Privat irj.
Sziasztok!
Pénteki napon nagyon szívesen találkoznék egy korrekt párral Észak-Dunántúlról. Hétvégén Győrben leszek, de szívesen utazok egy kedves párért. Fiatal, jóképű, értelmes és korrekt partner vagyok.
Ha szimpatikus vagyok akkor várom a leveletek!
Mindenkinek szép napot!
Pénteki napon nagyon szívesen találkoznék egy korrekt párral Észak-Dunántúlról. Hétvégén Győrben leszek, de szívesen utazok egy kedves párért. Fiatal, jóképű, értelmes és korrekt partner vagyok.
Ha szimpatikus vagyok akkor várom a leveletek!
Mindenkinek szép napot!
Asszonyok lányok párok ?43 éves sportos igényes szőrtelen jó méretekkel sok spermával keres !
Privi

Privi
Holgyek parok valaki ka este vagy holnap ?
Kedves hölgyet keresek kedves férfi vagyok
Részletek, képek adatlapon.

Hello!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Ma délfele már tutira jó lenne ha csepelre 50 nőhöz lenne még egy pasi hármasozni