Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van…
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van…
Sziasztok párt keresek 3 mas örömökre idöseb korosztájbol akik valoban akarnak szexelni.persze nem azonalra keresek. Diszkrécio nagyon fontoss! Ha valoban van it pár aki pasit keres és a diszkrécio és a higénia a fontos nektek is akor privátva keresetek
Budaörs ma ? Hölgyek vagy párok? Hely ok, a többit levélben stb ...
Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Sziasztok, valaki ma este ?

Közös, érzéki élvezkedésekhez ismerkednék Nővel vagy párral....egyedül élek, mobilis vagyok...
Hali.
Érett hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek heteró alapon.
Utazni tudok.
Érett hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek heteró alapon.
Utazni tudok.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatná ha megdugjak a nejét? enyhe bi belefer hely kellene utazni tudok
Pesten valaki orálra? Vastag farkú pasi vagy srác?
Sziasztok!
Izgalmas, erotikus játékokhoz keresek kedves nyitott hölgyet, párt Csepel-Szigetszentmiklós környékén.
Izgalmas, erotikus játékokhoz keresek kedves nyitott hölgyet, párt Csepel-Szigetszentmiklós környékén.
Sziasztok! Kedves hölggyel ismerkednék, aki akár hosszabb távban gondolkodik. Figyelmes, a női élvezetet szem előtt tartó pasi vagyok
190 cm magas 90 kiló és jó méretű (19/6). Képeim adatlapon.

Sziasztok! Szívesen nyalnék puncit élvezésig, akár tovább is Budapesten. Gyere, lovagold meg az arcom!

Sziasztok. Párral ismerkednék! Légy intelligens,kedves és normális. Házibarátja lennék hosszú távra!
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár most hétvégi találkával is...
Sziasztok!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Sziasztok!
Ma este 21:30 körül (02.12) keresem aktív partnerem Batthyány tér/Széll Kálmán tér környékéről alkalmai szexre. Elsősorban orál érdekel. Hely vagy autó szükséges részedről. 27 éves passzív srác vagyok.
Ma este 21:30 körül (02.12) keresem aktív partnerem Batthyány tér/Széll Kálmán tér környékéről alkalmai szexre. Elsősorban orál érdekel. Hely vagy autó szükséges részedről. 27 éves passzív srác vagyok.
Párral ismerkednénk, kisgyerekes hetero pár vagyunk, fontos a szimpátia és nem szeretnénk az elsö alkalommal egymásnak ugrani. Szimpátia esetén viszont hosszabb távra terveznénk
Viki és András
Viki és András
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek