Sziasztok! Párnak búvóhely csendes helyen Albertirsán? Űzenetet csak privátba kérek. Űdv
Sziasztok! Budapest környékén csatlakoznék egy párhoz, akár ma este is. Fiatal, potens pasi vagyok, többes felállásban tapasztalt. Ha szimpatikus vagyok, várom a leveletek!
Sziasztok!!!
Délutáni sétához a Városligetben keresek hölgy partnert... PM!!!
Délutáni sétához a Városligetben keresek hölgy partnert... PM!!!
Someone up for hot meeting? Just girls and pairs
Sziasztok reggel after buli nálam Gödöllőn asszonyok lányok párok ?esteleg ?privi!
Telt hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt kényeztetnék nagy szerszámmal.
Rendszeres találkozókra keresek partnert
Rendszeres találkozókra keresek partnert
Adatlapunk alapján ismerkednénk párral.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek

Asszonyok lányok párok ?
Pest megye ?43 éves sportos kanos igényes jól tejelő kan ismerkedne privi.
Pest megye ?43 éves sportos kanos igényes jól tejelő kan ismerkedne privi.
Esti programhoz korban hozzánk hasonló párokat, esetleg jóképű pasit keresünk. Keressetek minket priviben.
Ma este valaki kozos hoki?
Csajok valaki Monor-Vecsés környékéről?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Ma estére keresek lány/hölgy társaságot. Helyem van Pesten. Privizz
Szia...50-60 közötti kifejezetten vékony hölgyet keresek! Írj kérlek ha érdekel...
Sziasztok
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
PROFI FOTÓS
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....
Mára keresek partnert nő, bi pár , férfi
Hétvégén parthoz csatlakoznék Budapesten