Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok! Pest megye Nagykáta környékéről szivesen ismerkednék lányokkal fiúkkal nőkkel férfiakkal asszonyokkal nyugodtan irhattok levelet vagy akár itt chaten is. mindenre nyitott vagyok jó volna ha lenne helyed

Sziasztok!
Ma estére keresek normális, intelligens párt, pest megyéből! Enyhe bi dolgok bele férnek!
Ma estére keresek normális, intelligens párt, pest megyéből! Enyhe bi dolgok bele férnek!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés
Sziasztok. Demjénben leszünk 22.és 23-án, szexpartnert keresünk ezekre az estékre.
Sziasztok , lány hölgy Pest megye lenne ?
Hol -merre szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 21. hétfő 16:56
Törölt felhasználó (4636412)

Ma este kb 21 óra után ki szopatná a barátnőm?
Holnap leszopatnám, írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 21. hétfő 16:56
Törölt felhasználó (4636412)

Sziasztok. Ma estére keresek lány/hölgy társaságot. Helyem van Pesten. Privizz
Sziasztok, Budapesten vagy a környékén szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel. Többes szexben van tapasztalatom, szívesen lennék tőlem érettebb pár hazibarátja
Dunaharaszti és környékéről keresek párocskát,akihez 3.-nak csatlakozhatnék,vagy elhanyagolt hölgyet , csajszit akit kielégíthetnék az elvárásai szerint ! Extra dolgokat is összehozhatunk ! Igazán izgalmas extrém helyel rendelkezem...
Hölgy előtt kiverném..!
Van itt olyan pár aki biszex pasit keres?
Most délelőtt?
Szepvolgyinel valaki ?
Párral ismerkednénk tartósabb kapcsolat reményében szimpátia megléte esetén
Viki és András
Viki és András
Sziasztok délpestmegyéböl vannak itt
Sziasztok!
Nem régiben költöztem vidékről a fővárosba, ennek megfelelően ismerkednék/barátkoznék, elsősorban hölgyekkel, esetleg fiatal párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, vagy cuckold jellegű játékokban partner lennék
Nem régiben költöztem vidékről a fővárosba, ennek megfelelően ismerkednék/barátkoznék, elsősorban hölgyekkel, esetleg fiatal párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, vagy cuckold jellegű játékokban partner lennék

PROFI FOTÓS
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon keresünk valóban profi fotóst aki hölgytagunkról készítene szexi fotósorozatot azután mindkettőnkről kicsit erotikusabb sorozatot. Természetesen részünkre,saját felhasználásra.
Uatzni ezen a vonalon tudunk persze.
Privát megkeresést várunk....