Hölgyek! A holnapi nap folyamán szabad vagyok 8-16ig. Autós kaland,vagy mehetek is. Adatlap szerint keresek.
Valós párhoz csatlakoznék ma este.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok. Mai napra keresném hölgy vagy hölgyek társaságát Budapest és környékéről. Helyem van... A többit privátban

Párral ismerkednénk szimpátia alapon, nem aznapra keresünk , inkább tartósabb ismeretségre törekednénk
Kisgyerekes pár vagyunk ezt vedd figyelembe
Viki és András
Kisgyerekes pár vagyunk ezt vedd figyelembe
Viki és András
Sziasztok.. Hatvani férfiként szívesen ismerkednék párokkal, utazni tudok.. Bi érdeklődés lehet
Sziasztok, Budapesten párokat masszíroznék!

Diszkréten nálam a profil alapján.
Elhanyagolt azsiai novel ismerkednek akit lehetne kenyeztetni! Hely jo lenne ha lenne utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma valaki,valaki Csepel szigeten?Helyem is van délután kettőig...
Vastag farkat és sok spermát szerető nőt vagy párt (nő+férfi) keresek napközben budapesti találkára. Imádom a többest, a kicsit extrémebb helyeket (autóban, szabadban, parkolóban). Ha gondoljátok, privátban elértek.
Élvezetes találkozás ? Hölgy ? Pár ?
sziasztok feleseget dugnek a férje elott ha van ilyen pasi akit ez izgatná irjon!!
Budakalászi Auchannál most?
Holnap kora délután kb 1 óra fele Pesten leszek Csepel környékén!De tudok menni a városban bár hová!
Ha lenne valaki vagy valakik akiket lehetne kukkolni akkor privátba jelezz jelezzetek!
Ha lenne valaki vagy valakik akiket lehetne kukkolni akkor privátba jelezz jelezzetek!
Hello lányok!

Sziasztok! 21 éves, budapesti, egyetemista srácként nyitottan ismerkednék! Természetesen képeket is küldök, ha megvan a szimpátia!

Kecskemét-Solt. Gang-Bangra barátokat haverokatFeleségem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek