Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Igényes magas sportos pasi keres párokat , nőket hosszu tavu barati ill sexkapcsolatra.
Cuckold, hazibarat szerepre.
Pest megye déli részén, vagy Bács megye északi részén, szívesen találkoznak autós kalandra, hölggyel, vagy párral.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Igényes magas sportos pasi keres párokat , nőket hosszu tavu barati ill sexkapcsolatra.
Sziasztok!Ma és holnap estére nőt,párt keresek közös nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold ,kis csendes hely.Heves megye Tisza tónál.
Bisex párral ismerkednék dél Pest megyében.
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Ma növel leszek pesten a szabadba ,lenne kukkolo vagy beszálo délelőtt
Délelőttig tartó szexre keresek párt , kezdjük a reggelt egy jó kis edzéssel

Szivesen csatlakoznek egy parhoz illetve holgyel talalkoznek
En zugloba vagyok helyileg.

Valaki most találka? Adatlap szerint ?
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 18:39
Törölt felhasználó (4318932)

Holnap delelott budapest-hatvan nagyfarku pasit keresunk a felesegem oromere!
csak akkor utazunk ha talalunk!

Szeretőt keresek
190/90 pasi vagyok 19/6 mérettel. Képeim adatlapon!

Sziasztok. Szombat Budapesten leszek nappal. Férfit keresek a X. kerületben rosszalkodásra

Sziasztok!
Szombatig még Egerben vagyok, ha lenne kedvetek találkozni ma este, akkor várom a válaszotokat. Csatoljatok elérhetőséget légyszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 14:52
Szombatig még Egerben vagyok, ha lenne kedvetek találkozni ma este, akkor várom a válaszotokat. Csatoljatok elérhetőséget légyszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)

Ma estere pasit keresunk a felesegem oromere! Egerben..
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Holnap delelott budapest-hatvan nagyfarku pasit keresunk a felesegem oromere!
csak akkor utazunk ha talalunk!

Szisztok!
Baratnommel 3.fel szemelyeben egy MAXIMUM 35-40eves ferfit keresunk.
Fontos,hogy legyen kitoltott FENYKEPES adatlapja,tudjon helyesen irni,legjobb ha lenne itteni “referenciaja”
Normal/sportos alkat elvaras,illetve egy atlagos/atlag feletti intim meret az amit keresunk
Mi 25f/23 nagy cicis feszes(sportos) lany paros vagyunk,az elso harmasunkhoz keressuk a szerencsest
Baratnommel 3.fel szemelyeben egy MAXIMUM 35-40eves ferfit keresunk.
Fontos,hogy legyen kitoltott FENYKEPES adatlapja,tudjon helyesen irni,legjobb ha lenne itteni “referenciaja”

Normal/sportos alkat elvaras,illetve egy atlagos/atlag feletti intim meret az amit keresunk

Mi 25f/23 nagy cicis feszes(sportos) lany paros vagyunk,az elso harmasunkhoz keressuk a szerencsest

Szép estét!
Kamionos vagyok,a DAF szerviznél állok Cinkotán,
holnap reggelig kamionnal....partnert keresek hetero alapon!Választ priviben kérek...
Üdv.mindenkinek
Kamionos vagyok,a DAF szerviznél állok Cinkotán,
holnap reggelig kamionnal....partnert keresek hetero alapon!Választ priviben kérek...
Üdv.mindenkinek
Ma estere pasit keresunk a felesegem oromere! Egerben..