Sziasztok. Ma egész nap és a héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Ma hajnali 4 kor pesten valaki van aki szexelne nő, bi pár, vagy férfi? Akkár perverz dologba is benne lennék !
Sziasztok,
Párt keresünk egymás előtti sex illetve pár cserére. Komolyabb kritérium nincs legyetek igényesek! Jelentkezz aztán Viberen meg beszéljük. De szóba jöhet bi lány is.
Párt keresünk egymás előtti sex illetve pár cserére. Komolyabb kritérium nincs legyetek igényesek! Jelentkezz aztán Viberen meg beszéljük. De szóba jöhet bi lány is.

Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Május 9.én Nyíregyháza - Budapest, Budapest-- Nyíregyháza
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
Sziasztok,
Ma este diszkrét kaland? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan, helyem van Szentendrén
Ma este diszkrét kaland? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan, helyem van Szentendrén

Hölgyeket kényeztetnék,imádok nedves puncit élvezésig nyalni!
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Pénteken hölgyhöz, párhoz csatlakoznék Budapesten.
Budapest és Pest megye.
Egyesek nem értik.
Egyesek nem értik.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Igényes magas sportos pasi keres párokat , nőket hosszu tavu barati ill sexkapcsolatra.
Cuckold, hazibarat szerepre.
Pest megye déli részén, vagy Bács megye északi részén, szívesen találkoznak autós kalandra, hölggyel, vagy párral.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Igényes magas sportos pasi keres párokat , nőket hosszu tavu barati ill sexkapcsolatra.
Sziasztok!Ma és holnap estére nőt,párt keresek közös nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold ,kis csendes hely.Heves megye Tisza tónál.
Bisex párral ismerkednék dél Pest megyében.
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Ma növel leszek pesten a szabadba ,lenne kukkolo vagy beszálo délelőtt
Délelőttig tartó szexre keresek párt , kezdjük a reggelt egy jó kis edzéssel