Sziasztok! Péntek napközben találkoznék nőkkel, párokkal Budapest és környékén. Részleteket privátban!
sziasztok ma a Soroksári Aucahn környékén sötétített buszban kényeztetnék egy belevaló nőt!
(10-13 óra között)

Sziasztok! A profilunkban írt alapfeltételeknek megfelelő, értelmes, intelligens pasit keresünk a hölgy örömére a közeljövőben!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Olyan régen kerestek már ahogy látom és még mindig semmi? Nem lehet hogy akkor veletek nem oké valami? Ne sertodj meg csak kérdezem! Ha meg nagyon valogattok akkor valszeg nem is akarjátok igazán! Gondolom mindig van valami indok! Van sapka nincs sapka effektus! Nem olvastam még sehol hogy írta volna bárki de jó is volt veletek... De azért hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 28. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 28. csütörtök 08:56
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok. Én szívesen benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 27. szerda 19:14
Törölt felhasználó (4555232)

Jövőhéten egyik estére keresünk pasikat akik nem kamusok és érdekelné őket egy spricc party. A képen látható kisasszonyt lehetne spriccelni alul felül kívül belül. Bp-en lenne a reptéri ut környékén. Csak az irjon akinek van skype és mindent ott egyeztetünk.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Holnap, péntek napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra Budapesten. Mobilis vagyok, szívesen meglátogatlak benneteket!. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes vagyok
Sziasztok! Párként ma estére keresünk partnert.

Irtam privit
(Ez egy válasz Hármasjáték2021 üzenetére (2022. 04. 28. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes estét. Párt, vagy és hölgyet keresek, szívesen találkoznék is.
Párral ismerkednèk ✌️
Mainap napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra Budapesten. Mobilis vagyok, szívesen meglátogatlak benneteket,v fogadni is tudok napközben. Többesben tapasztalt, határozott igényes férfi vagyok.
Ma délelőtt pesten a szabadba leszek egy nővel , valaki odajöhet
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Senki
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 08:39
Törölt felhasználó (4496662)

Pm
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 11:36

Senki
Diszkréten nálam, a profil alapján
Valaki 14 utan egy harmas nőhöz
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 08:39