Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres hétvégén a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.főként autóban,szabadban.
Sziasztok, hétvégén az esti órákban szívesen csatlakoznék párokhoz, akár mindenki örömére is

Sziasztok!
Ma este (05.05) 21 körül keresek aktív srácot orális-anális szexhez Bp-ről. Autó/hely szükséges részedről.
28 éves vékony, passzív srác vagyok
(Batthyány tér)
Ma este (05.05) 21 körül keresek aktív srácot orális-anális szexhez Bp-ről. Autó/hely szükséges részedről.
28 éves vékony, passzív srác vagyok

Sziasztok !
Holnap (május 6) kezdődik Budapesten a Hősök terén a második legrangosabb kerékpáros körverseny.
Én ott leszek kb. 09:30-12:00 között, ha esetleg más is lesz ott innen, akkor találkozhatunk és beszélgethetünk/ismerkedhetünk (heteró alapon).
Üdv,
Zsolt
Holnap (május 6) kezdődik Budapesten a Hősök terén a második legrangosabb kerékpáros körverseny.
Én ott leszek kb. 09:30-12:00 között, ha esetleg más is lesz ott innen, akkor találkozhatunk és beszélgethetünk/ismerkedhetünk (heteró alapon).
Üdv,
Zsolt
Ma este esetleg valahol valami Budapesten? Parok/holgyek?
Ma orálra keresek férfit hellyel pesten nyalni is szeretek !
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn.Hétvégén egész nap a tiétek vagyok. Várom üzeneted.
autoval rendelkező 26 éves bpi fiu keres valami kalandot mára , irjatok
Diszkréten nálam, a profil alapján
(Hősök tere)
Én már itt vagyok kb. fél órája, ha esetleg valakinek errefele lenne dolga, nyugodtan írjon nekem. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 21:04
Én már itt vagyok kb. fél órája, ha esetleg valakinek errefele lenne dolga, nyugodtan írjon nekem. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Üdv,
Zsolt
Üdv,
Zsolt
Sziasztok!
Nagy szerszámmal, heteró pár játszó társa lennék Budapesten
Nagy szerszámmal, heteró pár játszó társa lennék Budapesten
Ma estére keresünk haverommal kukkolható párt vagy lányt .. esetleg több is lehet heteró alapon.
Ha glory hole is jatszanatok egy ehes popsival, szajjal..raerek.... sajat igenyes lakasomon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 14:26
Törölt felhasználó (4555092)
VIP

Ma estére keresünk haverommal kukkolható párt vagy lányt .. esetleg több is lehet heteró alapon.
ha jon egy hölgy én is beugranék kukkolni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 14:26
Törölt felhasználó (4555092)
VIP

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok! Holnap este szívesen csatlakoznék egy igényes Pest megyei párhoz… részletek üzenetben…
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.