Sziasztok! Aktiv, jó farkú pasit keresek lehetőleg budán, vagy mindegy nekem ha pest csak legyen kocsid, mert úgy több időnk lenne, ha nem kell utazgatni...
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Sziasztok Dabason keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Fiatal srácként kalandoznék me Budapesten!

Sziasztok!
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról!
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról!

Ma este bisex pàrnak szopnék,nyalnék. Régi vàgyam hogy úgy nyaljak egy puncit,hogy közben dugjàk,és teleélvezik.
Àpolt,igényes illemtudó pasi vagyok. Utazni tudok.
Àpolt,igényes illemtudó pasi vagyok. Utazni tudok.
Szopnék helyem van lakás glory hole anoním is. Ajtót nyitvahagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk. Semmi duma átdugod leszoplak lelépsz. (nem akárkit szopok így, nyilván válogatok) farok kép szükséges. Ha csak szeretnéd kiveretni az is oké. BP
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek partnert élvezkedésre. Helyem van Gödöllőn. Várom üzeneted.
Hellyel rendelkező budapesti ápolt, kulturált férfi keres hölgyet, párt. Hétvége, szombat - vasárnap, akár egész napos erotika, meztelenkedés, amihez kedvünk lenne...
Férfit keresek hellyel délelőtti órákban 10 től
Helló! Május utolsó hétvégéjén AMTS Bp.-en! Esetleg ilyen érdeklődési körrel is bíró lány, vagy pár? Az adatlapomon megadottak szerint keresek!
Sziasztok! Ma este valaki valami izgalom 22 éves budapest sráccal?

Sziasztok, kellemes estét. Párral és, vagy hölggyel szívesen ismerkednék és találkoznék is persze.
Sziasztok,
Párosunk férfi tagja, a mai estére keresi partnerét pár, vagy hölgy személyében. Fogadni tudok, a Keleti pályaudvar szomszédságában.
Párosunk férfi tagja, a mai estére keresi partnerét pár, vagy hölgy személyében. Fogadni tudok, a Keleti pályaudvar szomszédságában.
Hétvégén Budapesten leszünk,párokat keresünk közös programokhoz,szórakozáshoz!
Sziasztok!
Ma este (21 után) keresek aktív Bp-i partnert szexre. Hely vagy autó szükséges, esetleg szexmozi.
Én vékony 27 éves passzív vagyok.
Ma este (21 után) keresek aktív Bp-i partnert szexre. Hely vagy autó szükséges, esetleg szexmozi.
Mark9999 Sziasztok ! Fiatal vékony sportos HETERÓ! pasi vagyok autóm van utazni tudok . Hölgyet vagy párt keresek (18-45)akár már ma este is
képem van kint ,többet üzenetben tudok küldeni.

sziasztok dugas kozben nyalnék erre nyitott párokkal ismerkednek.
Sziasztok!
Jó napot.
Házibarát lehetőséget keresek annál a hölgynél
vagy párnál, aki nem az ország másik felén elérhető.
Rendszeres házibarát lennék a közelembe a szomszédos
településeken hogy a rendszeres kapcsolatot lehessen tartani,
vagy ha csak gondolunk egyet akár spontán is lehetne egymásnak
szexuális vagy egyébb kapcsolatot átélni/élvezni.
Magányos hölgyek vagy hanyagolt asszonyok vagy esetleg
még idősebb hölgyek vagy normális értékrendel tisztelettel
párok jelentkezését várnám privát üzenetbe. Köszönöm a figyelmet.
Ui: Ha nem mersz,nem nyersz.
Merj irni nekem,a többi alakul.
További szép napot.
Házibarát lehetőséget keresek annál a hölgynél
vagy párnál, aki nem az ország másik felén elérhető.
Rendszeres házibarát lennék a közelembe a szomszédos
településeken hogy a rendszeres kapcsolatot lehessen tartani,
vagy ha csak gondolunk egyet akár spontán is lehetne egymásnak
szexuális vagy egyébb kapcsolatot átélni/élvezni.
Magányos hölgyek vagy hanyagolt asszonyok vagy esetleg
még idősebb hölgyek vagy normális értékrendel tisztelettel
párok jelentkezését várnám privát üzenetbe. Köszönöm a figyelmet.
Ui: Ha nem mersz,nem nyersz.
Merj irni nekem,a többi alakul.
További szép napot.
Sziasztok!
Holnap Budapesten leszünk a feleségemmel és pasit keresünk harmadiknak a feleségem örömére ! Nagy intim előny !
Holnap Budapesten leszünk a feleségemmel és pasit keresünk harmadiknak a feleségem örömére ! Nagy intim előny !