biszex part szopatnek dugnek
helyem kocsim van
irjatok
helyem kocsim van
irjatok
Sziasztok!
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar01@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról! smile
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar01@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról! smile
Bp. XI. Ker
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 21:34
Törölt felhasználó (4121152)

Melyik országrészben?
Melyik országrészben?
(Ez egy válasz Elhagyott30 üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Vegyész utca környékén pasit?
Szia!
Pesten merre vagytok? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 20:07
Pesten merre vagytok? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok! Nagy intimmel keresunk pasit holnapi nap Budapesten a felesegem örömére!
Sziasztok! Nagy intimmel keresunk pasit holnapi nap Budapesten a felesegem örömére!
Hát ma is ugyan az a szitu
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 21:09
Törölt felhasználó (4510772)

Sziasztok, kellemes estét. Párral és, vagy hölggyel szívesen ismerkednék és találkoznék is persze.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek partnert Gödöllőn. Hely van. Várom üzeneted.
Sziasztok! Aktiv, jó farkú pasit keresek lehetőleg budán, vagy mindegy nekem ha pest csak legyen kocsid, mert úgy több időnk lenne, ha nem kell utazgatni...
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Sziasztok Dabason keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Fiatal srácként kalandoznék me Budapesten!

Sziasztok!
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról!
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról!

Ma este bisex pàrnak szopnék,nyalnék. Régi vàgyam hogy úgy nyaljak egy puncit,hogy közben dugjàk,és teleélvezik.
Àpolt,igényes illemtudó pasi vagyok. Utazni tudok.
Àpolt,igényes illemtudó pasi vagyok. Utazni tudok.
Szopnék helyem van lakás glory hole anoním is. Ajtót nyitvahagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk. Semmi duma átdugod leszoplak lelépsz. (nem akárkit szopok így, nyilván válogatok) farok kép szükséges. Ha csak szeretnéd kiveretni az is oké. BP
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek partnert élvezkedésre. Helyem van Gödöllőn. Várom üzeneted.
Hellyel rendelkező budapesti ápolt, kulturált férfi keres hölgyet, párt. Hétvége, szombat - vasárnap, akár egész napos erotika, meztelenkedés, amihez kedvünk lenne...
Férfit keresek hellyel délelőtti órákban 10 től