Asszonyok lányok párok ?40 éves sportos kan keres privi
Holnap este szívesen fogadnék egy Bi Párt, de ha utaznom kell az sem gond
A többit privin

A többit privin

Helló! Május utolsó hétvégéjén A M T S Bp.
Ilyen érdeklődési körrel is bíró lány, vagy pár társaságát keresem!
Az adatlapomon megadott preferenciákkal keresek!

Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, esetleg pár autós randira?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, esetleg pár autós randira?
Holnap Nagykáta strand extrém szex velem!
Hölgyeim? Kis izgalom holnapra?
Hölgyeim? Kis izgalom holnapra?
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek élvezetekre partnert. Pest megyében Gödöllőn vagyok. Hely van. Várom üzeneted.
Sziasztok, ma valaki? Olvass adatlapot

Sziasztok! Mai napon Budapesten kalandoznék!
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziaasztok holgyek parok valaki ma delelott raerne ?
Sziasztok! Helyetek lenne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 16:29
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok! Nagy intimmel keresunk pasit holnapi nap Budapesten a felesegem örömére!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek élvezetekre partnert. Pest megyében Gödöllőn vagyok. Hely van. Várom üzeneted.
biszex part szopatnek dugnek
helyem kocsim van
irjatok
helyem kocsim van
irjatok
Sziasztok!
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar01@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról! smile
Továbbra is keresünk, ápolt, igényes, intelligens pasit/pasikat a hölgy örömére. Mi is hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. A szimpátia nagyon fontos száminkra, egyáltalán nem mindegy kivel… így kérünk, ha felkeltettük az érdeklődésed a helyespar01@gmail.com címre írj pár sort és küldj fotót magadról! smile
Bp. XI. Ker
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 21:34
Törölt felhasználó (4121152)

Melyik országrészben?
Melyik országrészben?
(Ez egy válasz Elhagyott30 üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Vegyész utca környékén pasit?
Szia!
Pesten merre vagytok? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 20:07
Pesten merre vagytok? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok! Nagy intimmel keresunk pasit holnapi nap Budapesten a felesegem örömére!