Saját!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 18:32

Törölt felhasználó (1261852)

Szia,saját hely vagy valami bérelt?
Szia,saját hely vagy valami bérelt?
(Ez egy válasz CsapjunkbLe üzenetére (2022. 05. 20. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 17:11

Sziasztok! Szívesen randiznék ma este párral.
Ha szükséges, helyem is van. ( fűtött 6x3 medence az udvaron )
Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok, ma este a Börzsönyben, Kóspallagon keresünk partnert.
Sziasztok! Szívesen randiznék ma este párral.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma illetve szombat estére keresünk haverommal lanyt vagy párt.
27-29eves sportos magyar srácok vagyunk..
27-29eves sportos magyar srácok vagyunk..
Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
Szabadtéri elsősorban autós szexhez keresünk párokat, esetleg összeszokott baráti társaságot. Köszönettel fogadnánk infókat is arról hogy valaki ismer e ilyen helyeket ahol ismerkedni és szexelni is lehet?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Ma napközben valaki? Hely van
Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is aki beavatna Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Itt vagyok
(Ez egy válasz bpsrac üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten valaki?

Most cumiznék, lovagolnék vékony fiatalt.
Sziasztok!Péntek estére keresünk hármasunkhoz,csinos hölgytaggal normál,sportos testalkatú párt Nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Heves megye
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget?