Kellemes vasárnapot. Párral és, vagy hölggyel szívesen ismerkednék találkoznék
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Nagy farokkal kényeztetnék .Hölgyet ,párt Bp+100km Táv nem gond ,de búvóhelyem is van VII.ker-ben.
Ápolt ,normális ,férfi vagyok,szivesen lennék állandó házibarát a hölgy örömére!
Ápolt ,normális ,férfi vagyok,szivesen lennék állandó házibarát a hölgy örömére!
Sziasztok vállalom ha aktuális a keresés még
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 06:11
Törölt felhasználó (4655018)

Sziasztok,
Erotikus fotózáshoz keresesünk fotóst/ videóst Budapesten adott helyszínen.
Sziasztok! Mi 06.20-tol Balatonberenybe leszunk a nudista kempingben szivesen talalkoznank
Sziasztok,
Sziasztok.Egész nap várom partnerem, partnereim csendes lakásomon Gödöllőn.Kipróbálnék pár dolgot-
Várom üzeneted.

Sziasztok.
Fiatal pár keres,párt vagy beugró pasit!Helyünk van (Érden) esetleg 15km -s körzetben utazni is tudunk..
Fiatal pár keres,párt vagy beugró pasit!Helyünk van (Érden) esetleg 15km -s körzetben utazni is tudunk..
Sziasztok, holnap keresunk plusz pasit harmadiknak a felesegem oromere! Nagy intimmel! Hetero alapon!
Budapest es eger kozott utazni tudunk !

Utazni tudunk!
Sziasztok, holnap keresunk plusz pasit harmadiknak a felesegem oromere! Nagy intimmel! Hetero alapon!
(Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2022. 05. 28. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 19:19

Sziasztok hölgyek párok van itt köztetek olyan aki komolyan gondolja a találkozást,egy igényes tiszta nemdohányzó pasi keresne társaságot nem csak mára akár hosszútávra is Budapesten,pest megyében de mondjuk Albertirsa 70km vonzáskörzetében vonzáskörzetében itt jó idő élvezzük végre egymást és a "szabadságot" utazni tudok akár most is

Sziasztok hölgyek párok van itt köztetek olyan aki komolyan gondolja a találkozást,egy igényes tiszta nemdohányzó pasi keresne társaságot nem csak mára akár hosszútávra is Budapesten,pest megyében de mondjuk Albertirsa 70km vonzáskörzetében vonzáskörzetében itt jó idő élvezzük végre egymást és a "szabadságot" utazni tudok akár most is

Ma este aktív partnert szopnék, esetleg dughatna is. smile Helyem nincs, kocsiban/nálad is oké a dolog.
27 éves, vékony passzív vagyok.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Ma estére keresek egy bi párt, helyem ( lakásom ) van Budaörs
A többit privin
A többit privin
Mi ott leszünk
A társaság szuper !Rossz buli még nem volt!

Kedves sexy párokkal ismerkedünk
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Bi párt keresek ma estére, helyem van

Sziasztok ma estére Bp-i pár,csajszi,hölgy?Én 47 éves nem független ff vagyok ma estére keresek jó partnert vagy partnereket szóló ff nem érdekel.

Sziasztok,
Nézz adatlapot, ha érdekel írj
Nézz adatlapot, ha érdekel írj