Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mai nap pár esetleg vagy lány ?
Akár csak leskelodnenk.
Akár csak leskelodnenk.
Sziasztok én szívesen buliznék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 08:59

Törölt felhasználó (43515)

Vasárnap a Budapest Parkban Radio1 bulin leszünk, amit szívesen feldobunk valami izgalmassal. Mármint hogy
A profilunknak megfelelő férfi/férfiak lesz/nek innen?
Aki el tudja olvasni és értelmezni is képes ami oda le van írva, továbbá megfelel a keresési feltételeknek és van esetleg ötlete, h mit szeretne az írjon privátban!

Aki el tudja olvasni és értelmezni is képes ami oda le van írva, továbbá megfelel a keresési feltételeknek és van esetleg ötlete, h mit szeretne az írjon privátban!
Holnap estére keresünk búvóhelyet !
( 2 hölgy és 1 pasi vagyunk )
Privátban írj légyszi
( 2 hölgy és 1 pasi vagyunk )
Privátban írj légyszi
Vasárnap a Budapest Parkban Radio1 bulin leszünk, amit szívesen feldobunk valami izgalmassal. Mármint hogy

Asszonyok lányok párok ?40 éves sportos férfi keres privi!
Közösen kitalált programokhoz hölgy társamat keresem.
sziasztok lányokal hőlgyekel cam vagy csak beszélgetés. Elhanyogol a pasid vagy férjed gyere és élvezünk együt mindenre nyitot vagyok. skype rodger.rodger2
Sziasztok.Egész hétvégén várok hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn. Várom üzeneted.

Sziasztok, kalandoznék ma

Esélytelen mára már párt találni?=(
Budapest. X. Kerültet
Budapest. X. Kerültet
Hát sok időd nincs a mai napból..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 03. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 03. péntek 23:26

Törölt felhasználó (4555092)
VIP

Ma estére keresek egyedül párt vagy nőt!
Hetero alapon
Hetero alapon
Ma estére keresek egyedül párt vagy nőt!
Hetero alapon
Hetero alapon
Sziasztok! Két vastag borotvált farkú pasit keresnénk szombatra vagy vasárnapra Tasson délutáni vagy esti szórakozásra full creampie programra...

Hetero vagy bi parral hancuroznek ma este Helyem van.
Sziasztok! Vasárnap estére, kellemes, intelligens, ápolt, masszírozni tudó urat keresünk a hölgytagunk örömére, férj jelenlétében/részvételével. Nem kérünk vulgáris, kiégett " kefélőgépet" nem erre vágyunk. Helyünk van Bp.- től 15 km-re, ahol tartalmas együttlétre vágyunk, kizárólag hetero alapon. Többes tapasztalattal nem rendelkezünk, ezért türelmesnek kell lenned. Esetleg a párodat is hozhatod.
Sziasztok!
Holnap dèlutàn pàrt keresnèk,a hölgy gyönyöreire!Bp.!
Holnap dèlutàn pàrt keresnèk,a hölgy gyönyöreire!Bp.!