Vasárnapi Rádió 1 party-n szívesen találkoznánk egy csinos belevaló párral...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 08:59
Törölt felhasználó (43515)

Vasárnap a Budapest Parkban Radio1 bulin leszünk, amit szívesen feldobunk valami izgalmassal. Mármint hogy
A profilunknak megfelelő férfi/férfiak lesz/nek innen?
Aki el tudja olvasni és értelmezni is képes ami oda le van írva, továbbá megfelel a keresési feltételeknek és van esetleg ötlete, h mit szeretne az írjon privátban!

Aki el tudja olvasni és értelmezni is képes ami oda le van írva, továbbá megfelel a keresési feltételeknek és van esetleg ötlete, h mit szeretne az írjon privátban!
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Sziasztok!
A mai napra és estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
A mai napra és estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma dun napközben kedves nyitott hölgyet v párt fogadnek Pesten. Igényes férfi vagyok vastag mérettel. Szeretek masszirozni is.
Valaki cumizna most Pesten?
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mai nap pár esetleg vagy lány ?
Akár csak leskelodnenk.
Akár csak leskelodnenk.
Sziasztok én szívesen buliznék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 08:59

Törölt felhasználó (43515)

Vasárnap a Budapest Parkban Radio1 bulin leszünk, amit szívesen feldobunk valami izgalmassal. Mármint hogy

Holnap estére keresünk búvóhelyet !
( 2 hölgy és 1 pasi vagyunk )
Privátban írj légyszi
( 2 hölgy és 1 pasi vagyunk )
Privátban írj légyszi

Asszonyok lányok párok ?40 éves sportos férfi keres privi!
Közösen kitalált programokhoz hölgy társamat keresem.
sziasztok lányokal hőlgyekel cam vagy csak beszélgetés. Elhanyogol a pasid vagy férjed gyere és élvezünk együt mindenre nyitot vagyok. skype rodger.rodger2
Sziasztok.Egész hétvégén várok hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn. Várom üzeneted.

Sziasztok, kalandoznék ma

Esélytelen mára már párt találni?=(
Budapest. X. Kerültet
Budapest. X. Kerültet
Hát sok időd nincs a mai napból..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 03. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 03. péntek 23:26

Törölt felhasználó (4555092)
VIP

Ma estére keresek egyedül párt vagy nőt!
Hetero alapon
Hetero alapon