Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok !
Budapesten heteró párral ismerkednék !
Budapesten heteró párral ismerkednék !
Valaki most Budapesten ? Csak párok !
Ma este lenne helyem párnak, hölgynek.
Sziasztok holnap reggel 6 órától after nálam lakáson asszonyok lányok párok ?ha érdekel írj és jelezd!privi nem kamu tényleg várok lányokat párokat iszogatunk stb
40 éves sportos kan

Batthyány tér környékén aktív srác szopatna/dugna? 27 éves vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs.
2fiatal pasi lányt keres a mai napra! Hely van a XV. Kerületben! Várjuk a jelentkezőket!

Ismét szervezek egy izgalmas Dogging partyt!!!!
A különlegességét az adja,hogy most napközbeni időpontban!
Június 7-en Budapest agglomerációs részén.
Elsősorban Párok,egyedülálló Hölgyek jelentkezését várom!!!!
Szoló Férfiakat később
Üzenet módosítása
A különlegességét az adja,hogy most napközbeni időpontban!
Június 7-en Budapest agglomerációs részén.
Elsősorban Párok,egyedülálló Hölgyek jelentkezését várom!!!!
Szoló Férfiakat később
Üzenet módosítása
Ma estére változatlanul keresünk 2 vastag borotvált farkú pasit Tasson...Aki el is jön és válaszol itt GG-n üzenetre ha már írunk neki...
Sziasztok szívesen benne lennék
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex haverommal keresünk biszex párt, srácot ma estére!
Szia most Délegyháza vagyok uni bi f
(Ez egy válasz bpsrac üzenetére (2022. 06. 04. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziaszok!
11.kerben lányt/nőt fogadnék, kölcsönös játékhoz a hétvégén. Írj pm-t ha érdekel a dolog.
Üdv
Zoli
11.kerben lányt/nőt fogadnék, kölcsönös játékhoz a hétvégén. Írj pm-t ha érdekel a dolog.
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Délegyházán egy fincsi pár vagy nő?
Délegyházán egy fincsi pár vagy nő?
Sziasztok! 22 éves srácként kalandoznék ma, hellyel rendelkezem!

Vasárnapi Rádió 1 party-n szívesen találkoznánk egy csinos belevaló párral...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 08:59
Törölt felhasználó (43515)

Vasárnap a Budapest Parkban Radio1 bulin leszünk, amit szívesen feldobunk valami izgalmassal. Mármint hogy
A profilunknak megfelelő férfi/férfiak lesz/nek innen?
Aki el tudja olvasni és értelmezni is képes ami oda le van írva, továbbá megfelel a keresési feltételeknek és van esetleg ötlete, h mit szeretne az írjon privátban!

A profilunknak megfelelő férfi/férfiak lesz/nek innen?
Aki el tudja olvasni és értelmezni is képes ami oda le van írva, továbbá megfelel a keresési feltételeknek és van esetleg ötlete, h mit szeretne az írjon privátban!
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Sziasztok!
A mai napra és estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
A mai napra és estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma dun napközben kedves nyitott hölgyet v párt fogadnek Pesten. Igényes férfi vagyok vastag mérettel. Szeretek masszirozni is.
Valaki cumizna most Pesten?