Budapesten nőt illetve heteró párt keresek !
Sziasztok. Ma délután este fogadnék hölgyet, párokat csendes otthonomban Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Sziasztok.
Bi pár van itt?
Párt keresek.
18 cm.intim 3 ban tapasztalt vagyok.
Privibe irjatok
Pest megye.
Bi pár van itt?
Párt keresek.
18 cm.intim 3 ban tapasztalt vagyok.
Privibe irjatok
Pest megye.
Bipárokat fogadnék ma este, esetleg idösebb partnert, helyem van
Ma este nő vagy pár? Több infó privátba

Sziasztok!
Ápolt,szexcentrikus párhoz csatlakoznék,estétől-reggelig...akár
Volt már részem ezen felállásban,de van még mit tanulni.
Nyitott vagyok minden olyan dologra,ami mindhármunknak örömöt okoz.
Diszkréció, higiéniai részemről adott és elvárt!
Nem mindenkivel és nem minden áron,aludni is tudok
Elsősorban Budapesten...
Privátban ,ha lehet.
Üdv!
Gyuri
Ápolt,szexcentrikus párhoz csatlakoznék,estétől-reggelig...akár
Volt már részem ezen felállásban,de van még mit tanulni.
Nyitott vagyok minden olyan dologra,ami mindhármunknak örömöt okoz.
Diszkréció, higiéniai részemről adott és elvárt!
Nem mindenkivel és nem minden áron,aludni is tudok

Elsősorban Budapesten...
Privátban ,ha lehet.
Üdv!
Gyuri
Ma este párok? Cuckold?Hármas?hely megoldott
Sziasztok kedves lányok párok ma este a Budai úti strandnál a Laska fesztiválon nem akar valaki ismerkedni egy kedves ápolt sportos pasival

Sziasztok, 35 éves csajos full csupasz crossdresserként ma igényes pasit, pasikat szopnék, de meg is dughatsz keményen akar nagy mérettel is. Szabadban/kocsiban is nagyon izgat.. Bp. Írj üzit.
Ma késő du, este hölgy,pár akihez csatlakozhatna egy ápolt,potens pasi?
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt,Nőt keres ma,közös nudizás,termál fürdőzés,szex.Heves megye Tisza tónál.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznèk ma dèlelött!Bp.!
Pàrhoz csatlakoznèk ma dèlelött!Bp.!
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.
Holnap este Pár-nál szopnék, nyalnék, helyem van
A többit privin

A többit privin
Pasi vagy no Vac kornyeken 5.30 korul? Hely van.
Nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék Budapesten, 33éves diszkrét, ápolt, sportos férfi vagyok, többi infó és kép privátba.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek