Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt,Nőt keres ma,közös nudizás,termál fürdőzés,szex.Heves megye Tisza tónál.
Ma késő du, este hölgy,pár akihez csatlakozhatna egy ápolt,potens pasi?
Sziasztok, 35 éves csajos full csupasz crossdresserként ma igényes pasit, pasikat szopnék, de meg is dughatsz keményen akar nagy mérettel is. Szabadban/kocsiban is nagyon izgat.. Bp. Írj üzit.
Sziasztok kedves lányok párok ma este a Budai úti strandnál a Laska fesztiválon nem akar valaki ismerkedni egy kedves ápolt sportos pasival

Ma este párok? Cuckold?Hármas?hely megoldott
Sziasztok!
Ápolt,szexcentrikus párhoz csatlakoznék,estétől-reggelig...akár
Volt már részem ezen felállásban,de van még mit tanulni.
Nyitott vagyok minden olyan dologra,ami mindhármunknak örömöt okoz.
Diszkréció, higiéniai részemről adott és elvárt!
Nem mindenkivel és nem minden áron,aludni is tudok
Elsősorban Budapesten...
Privátban ,ha lehet.
Üdv!
Gyuri
Ápolt,szexcentrikus párhoz csatlakoznék,estétől-reggelig...akár
Volt már részem ezen felállásban,de van még mit tanulni.
Nyitott vagyok minden olyan dologra,ami mindhármunknak örömöt okoz.
Diszkréció, higiéniai részemről adott és elvárt!
Nem mindenkivel és nem minden áron,aludni is tudok

Elsősorban Budapesten...
Privátban ,ha lehet.
Üdv!
Gyuri

Ma este nő vagy pár? Több infó privátba
Bipárokat fogadnék ma este, esetleg idösebb partnert, helyem van
Sziasztok.
Bi pár van itt?
Párt keresek.
18 cm.intim 3 ban tapasztalt vagyok.
Privibe irjatok
Pest megye.
Bi pár van itt?
Párt keresek.
18 cm.intim 3 ban tapasztalt vagyok.
Privibe irjatok
Pest megye.
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Sziasztok. Ma délután este fogadnék hölgyet, párokat csendes otthonomban Gödöllőn. Várom üzeneted.
Budapesten nőt illetve heteró párt keresek !
Pár,,aki csatlakozna hozzám ma swinger nudiba?Nudizás,fürdőzés,szex,cuckold.Magas sportos pasi nagy intimmel.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Belevaló pasi aki ma szopatna, megdugna? Szabadban is vagy Bp belvaros
En szivesen szopatok kocsimba vagy szabadba
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:09

Belevaló pasi aki ma szopatna, megdugna? Szabadban is vagy Bp belvaros
Budán szopatnék, szopnék, dugatnék, seggem ujjaztatnám,
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs