Sziasztok
fiatal pár vagyunk és idősebb párral vagy nővel ismerkednénk. Nagy bimbóudvar nagy punci előny! nudizás, egymás előtti vagy párcserés szex a cél.

Ápolt, normális srácot keresek akit kielégíthetek orálisan. Lehet rendszeres is, illetve kereshetünk közösen lány partnert. Kép szükséges találkozás előtt.
Sziasztok!
Szexpartnereim...keresném ma!Bp.!
Szexpartnereim...keresném ma!Bp.!
Sziasztok.
Egy párt vagy egy hölgyet szeretnék meg ismerni minden földi jóra ! csak is heteró alapon 18-48 év között .esti órakban mindig van szabad időm de azert napözben is sokszor ráérek .képem van kint többet üzenetben tudok küldeni . Itt az email címem ha esetleg valaki itt nem tudna írni . mark99999664@gmail.com
Egy párt vagy egy hölgyet szeretnék meg ismerni minden földi jóra ! csak is heteró alapon 18-48 év között .esti órakban mindig van szabad időm de azert napözben is sokszor ráérek .képem van kint többet üzenetben tudok küldeni . Itt az email címem ha esetleg valaki itt nem tudna írni . mark99999664@gmail.com
Igényes, domináns, szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
DDLG játékra keresem csinos, vékony, erre a fétisre fogékony női partneremet. Természetesen az ehhez tartozó körítés is fontos számomra, nyitott vagyok akár családi "összejövetelekre", ahol partnerem is csatlakozhat. Ha párként vonz benneteket a téma, arról is lehet szó, ebben az esetben legyetek minél fiatalabbak! Szigofúan 18+!!! Daddy kiss you!
DDLG játékra keresem csinos, vékony, erre a fétisre fogékony női partneremet. Természetesen az ehhez tartozó körítés is fontos számomra, nyitott vagyok akár családi "összejövetelekre", ahol partnerem is csatlakozhat. Ha párként vonz benneteket a téma, arról is lehet szó, ebben az esetben legyetek minél fiatalabbak! Szigofúan 18+!!! Daddy kiss you!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
írtam privátban.
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 09:37

A hétre keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra. Muszáj leirnom a felesleges korok elkerülése vegett. Két nagyobb méretű srác vagy ha kisebb a mereted legyél fiatal jóképű 30-40 közötti potens. Legyen képed valahol nekem is van. Ami extra szeretem a videozast. Ha ezek közül bármi nem oke neked kérlek ne keress. További reszletek privatban.
A hétre keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra. Muszáj leirnom a felesleges korok elkerülése vegett. Két nagyobb méretű srác vagy ha kisebb a mereted legyél fiatal jóképű 30-40 közötti potens. Legyen képed valahol nekem is van. Ami extra szeretem a videozast. Ha ezek közül bármi nem oke neked kérlek ne keress. További reszletek privatban.
Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
SZiasztok
Hölgyek ma valaki budapesten ráér?

Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma!Bp.!
Sziasztok.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Budapesten a 17. kerületbe bi srác szopatna dugna rejszolna passzív srácokkal
Sziasztok ! Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 30-40 környéki nők ill párok is érdekelnek. 12 kerületben van van helyem viber legyen írj bátran

Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok!
Mai napra keresünk bisex fiút, párt, illetve lányt! Kizárólag bisexek! Ha valakit érdekel írjon!
Mai napra keresünk bisex fiút, párt, illetve lányt! Kizárólag bisexek! Ha valakit érdekel írjon!
Párral ismerkednénk kevés szabadidőnk kellemes eltöltésére
Mára keresek Pesten két srácot nagyobb merettel minden jóra
Párt,nőt keresek ma közös nudizás,fürdőzés szex.Heves megye Tisza tónál.Magas sportos nagy méretű pasi

sziasztok..ma valaki tervez kimenni Lukács fürdőbe? én kint leszek..ha gondolod..