Sziasztok!
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Valaki esetleg ma , vagy holnap szeretne magába egy vastag faszt ?
Budapest
Budapest
Holnap délutánra keresek elhanyagolt feleséget , hölgyet , lányt , csajszit ,aki nem fél a kihívásoktól ! Fergeteges szex lehet a találkozásból... De minimum orgazmus hegyek. Akár oráltól oda vidsza... Helyem van a X.-kerületben ! Minden megoldás érdekel !
Sziasztok, ma estere keresek a felesegemnek nagy intimmel pasit.. Csak kettesben, mivel en ejszaka dolgozom.. smile ha erdekel teloszammal uzenetet irj
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Holgyek vagy parok most valaki aki mer is talallkozni mindenre nyitott vagyok
Helló! Délután-este 3-5 fős parti Budapesten. Párok, hölgyek és max 1-2 férfi. Helyem van, könnyen megközelíthető. Borotvált, vagy fazonírozott intim, kulturált viselkedés, ápoltság. Mindent lehet, de mások határait be kell tartani...
Sziasztok, olyan hölgyet keresek, aki valóban élvezi a többes szexet. Esetleg párok is jelentkezhetnek privát üzenetben.
Tamás
Tamás
Sziasztok!
Pár aki ilyenkor kalandozna?
Írjatok rám!
Pár aki ilyenkor kalandozna?
Írjatok rám!
Kellemes estét. Keresek párt, hölgyet szívesen ismerkednék, találkoznék is.
Sziasztok!
Holnapután (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Holnapután (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok, holnap nap (06.25) este nem lenne kedve párnak találkoznia velem ha megvan a kölcsönös szimpátia, Pesten és környékén?

Feleség is kell meg hely is
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2022. 06. 24. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 18:05

sziasztok olyan pasik vannak-e itt akiket izgatná ha megdugjak a feleseget ? Hely kellene utazni tudok!
Ma valaki?
sziasztok olyan pasik vannak-e itt akiket izgatná ha megdugjak a feleseget ? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Szívesen krúzolnék a városban egy párral a hátsó ülésen, ti csak érezzétek jól "egymást"
Akad itt ilyen páros?
Szívesen krúzolnék a városban egy párral a hátsó ülésen, ti csak érezzétek jól "egymást"

Akad itt ilyen páros?
Ma este szívesen csatlakoznánk párokhoz info az adatlapon!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Bp.?Most?..