A mai napra keresek pasit akit szophatok vagy csak síkosítós kézzel megfejhetek. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
Budapesten van helyem
Csak olyan írjon aki el is jön
Budapesten van helyem
Csak olyan írjon aki el is jön
Sziasztok! Holnap napközben Dunakeszi és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakznék. Szívesen kipróbálnám a punci nyalást úgy, miközben dugják.
Helyem van, de utazni is tudok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Párt keresek ahol a hölgynek kinyalhatom a teleélvezett pinusát!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma este szivesen ismerkednék párral, hölggyel.
Ma este szivesen ismerkednék párral, hölggyel.
Sziasztok! Nőt vagy párt keresek este Budapesten.
Nagyon igényes sportos pasi igényes hölgyet vagy párt keres! Utazni tudok!
Kellemes vasárnapi délutánt. Keresek párt, hölgyet, szívesen ismerkednék találkoznék is
Sziasztok,Párt,nőt,feleséget keresek ma közös nudizás,fürdőzés szex.Nagy méretű ápolt pasi.
Szopatnék most reggel Kőbányán ! Csak olyan irjon aki bírja a spermaözönt...
Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Sziasztok, ma estére keresek hölgyet vagy párt kellemes hancúrozásra csendes lakásomban Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!Szopáscentrikus Hölgyet vagy fiatal(max 25 éves)kimondottan lányos testalkatú travit keresek.
Sziasztok!
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Valaki esetleg ma , vagy holnap szeretne magába egy vastag faszt ?
Budapest
Budapest
Holnap délutánra keresek elhanyagolt feleséget , hölgyet , lányt , csajszit ,aki nem fél a kihívásoktól ! Fergeteges szex lehet a találkozásból... De minimum orgazmus hegyek. Akár oráltól oda vidsza... Helyem van a X.-kerületben ! Minden megoldás érdekel !
Sziasztok, ma estere keresek a felesegemnek nagy intimmel pasit.. Csak kettesben, mivel en ejszaka dolgozom.. smile ha erdekel teloszammal uzenetet irj
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz