Szint úgy én is :P
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hölgy, vagy pár aki ma esti kalandot keres? Elsősorban Budapest, (reptérnél esetleg) Pest megye, esetleg Komárom-Esztergom, Győr
Lesz mostanában valahol bukkake party ?
Mi is!
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Mai élvezetes, de kemény kefélésre keresek belevaló pasit, pasikat. 6.kerületi apartmanban vagyok…
Köszi a tegnap estét a baráti tarsasagnak ! Jó volt a buli a fritzenfesten
Külön köszönet a 2 gyönyörű lánynak.
Külön köszönet a 2 gyönyörű lánynak.

Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
#65535 ma 14:01 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Ancsa és zozeszAncsa és zozesz Sziasztok 17-18óra körül reptér mögött lesz kint valaki Ancsának? Lehet pasi vagy csajszi bi szex örömök.
Ma dél1en pár . Lány?
Most vaok elöször.
Privibe irjatok
Most vaok elöször.
Privibe irjatok
Jövőhetem szabad! Napközben éjszaka bármikor. Budapest vagy környéke inkább budán
Csak heteró szex! Tehát nővel szexelnék, kalandból, élvezetből anyagiaktól mentes, adok kapok alapon. 40-60 év között. Telt, duci, kövér kérem ne!

Ápolt, kanos srácot keresek akit kieégíthetek egyoldalúan (orál), szabadban/kocsiban. Képet kérek.
Sziasztok.Ma pár,közös nudizás,fürdőzés,szex.Swinger nudiban.Heves megye
Sziasztok!
Ma késő estére kalandot keresünk
Ma késő estére kalandot keresünk

kölcsönös jól esne!
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 11:15

Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?