Soha nem szoktam ilyesmikre reagálni, belefolyni, de vérlázító ez a másokkal való baszakodás: tehát azt akarod elhitetni, hogy több mint 6 órája vársz ott??!! Ide írsz be segítségért, és amikor valaki azonnal reagál és 30 percen belül ott lenne, annak nem reagálsz semmit, mert "nem kaptad meg az üzenetet"?! Mennyi idő lett volna gyalog elmenni a legközelebbi kútig?! Ha senki nem reagál, akkor meddig leszel ott?! Reggelig?! Szerdáig?!
Vagy szociopata hazudozó vagy, vagy pedig idióta...
Kit, miért, minek és mivel akarsz átbaszni, megszopatni egy ilyen beírással?! (Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 17:58
Vagy szociopata hazudozó vagy, vagy pedig idióta...
Kit, miért, minek és mivel akarsz átbaszni, megszopatni egy ilyen beírással?! (Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Elnézést kérek de mivel órák múlva kaptam csak meg az üzenetet így gondoltam felesleges is lenne válaszolni pedig még mindig itt vagyok üresen
Elnézést kérek de mivel órák múlva kaptam csak meg az üzenetet így gondoltam felesleges is lenne válaszolni pedig még mindig itt vagyok üresen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 17:53
Törölt felhasználó (4532602)

A kiírás után 24 perccel írtam neki hogy tudok vinni 30 percen belül és elég csak a gázolajat és a kannát kifizetni.
Órákkal később olvasta csak el és ennyi volt. Nem írt semmit rá, nem válaszolt.
Akkor mi értelme volt ennek a kiírásnak ?
-Jóhiszeműen szerettem volna csak segíteni…. Pár kilóméterre lakok a reptéri kifutó végétől, az nem távolság nekem.
-Jóhiszeműen szerettem volna csak segíteni…. Pár kilóméterre lakok a reptéri kifutó végétől, az nem távolság nekem.
A kiírás után 24 perccel írtam neki hogy tudok vinni 30 percen belül és elég csak a gázolajat és a kannát kifizetni.
-Jóhiszeműen szerettem volna csak segíteni…. Pár kilóméterre lakok a reptéri kifutó végétől, az nem távolság nekem. (Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 11:40
-Jóhiszeműen szerettem volna csak segíteni…. Pár kilóméterre lakok a reptéri kifutó végétől, az nem távolság nekem. (Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Segítséget kérnék most a kifutó pálya végénél kifogyott a gázolajat valaki hozna nekem 5litert meghálálnám
Ma este párt,párokat tudok fogadni Budapesten.
Ma Budapest belvárosában keresek belevaló bikát, aki szopatna, dugna…
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!Párokat és sportos pasikat keresünk

Segítséget kérnék most a kifutó pálya végénél kifogyott a gázolajat valaki hozna nekem 5litert meghálálnám
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
Átlagnál nagyobb intimmel (19/5) keresek a mai napra Hölgy vagy Pár partnert , hetero alapon.
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Ma késő délután Budapest belvaros? Belevaló strapabíró bika baszna?
Sziasztok! Hétfőn Érden töltöm az éjszakát. Szívesen ismerkednék környékbeli párokkal, hölgyekkel, helyem lesz, így fogadnni is tudok
Kedves hölgyet keresek
Képek adatlapomon.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Sziasztok. Minden vágyam, hogy lássak élőben egy csajszit élvezésig masztizni akire én is elmehetnék!
Sziasztok!
Hölgyet keresek (esetleg Mommy-Dom?) "mell-orientált" játékra (mellszopás, harapdálás,stb..), akár szexmentesen is egy kis ölelkezéssel és simogatással fűszerezve!
Kor és hely nem számít, szívessen utazok! Ha érdekelne téged, kérlek küldj üzenetet!
Hölgyet keresek (esetleg Mommy-Dom?) "mell-orientált" játékra (mellszopás, harapdálás,stb..), akár szexmentesen is egy kis ölelkezéssel és simogatással fűszerezve!

Kor és hely nem számít, szívessen utazok! Ha érdekelne téged, kérlek küldj üzenetet!

Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal mindenre nyitott vagyok hely kell (szabadban autoban stb ) minden megoldas erdekel
3-as kapcsolatban élő pár vagyunk (csinos feleség + férj + idős házibarát.)
Olyan csinos lánytagú házaspárt keresünk, akik hosszútávon csatlakoznának hármasunkhoz...
Olyan csinos lánytagú házaspárt keresünk, akik hosszútávon csatlakoznának hármasunkhoz...

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.