Szia! Minket érdekelne s dolog!
(Ez egy válasz bi pasi párt üzenetére (2022. 08. 02. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 10:46

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?40 éves sportos férfi nagy potenciával,17,8 cm kopasz fasszal és sok vitaminnal keres ha érdeke privi.
Fital srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!
Sziasztok,
30 éves bi uni srác vagyok,rendszeres havert keresek helyem van.Diszkrét srác farkát kiverném műpuncival
30 éves bi uni srác vagyok,rendszeres havert keresek helyem van.Diszkrét srác farkát kiverném műpuncival

Ma este kalandvágyó, izgalmakat kereső pár játszópartnere lennék! Ha úgy érzitek ma este ráértek, és nyitottak vagytok, gondoljatok rám!

Asszonyok lányok párok ?40 éves sportos kan keres privi.
Ma este harmadiknak keresunk pasit felesegem oromere
Ápolt, igényes, értelmiségi pasiként csatlakoznék hetero párhoz harmadiknak. Budapest és agglomeráció a preferált környék számomra, de adott esetben a vidék is szóba jöhet. Utazni tudok. Átlagtól nagyobb méretem van. Mihamarabb szeretnék személyes találkozót, online írogatás nem sokat ér. Egyedülálló hölgy is érdekel, bár nem fűzök sok esélyt itt hozzá.
Belevaló pasi szétbaszhatná ma délután a tangás popsipuncimat.. bp belváros
Kellemes hűs puncit nyalnék ebben a nagy melegben

Sziasztok! Holnap, azaz péntek esti, lakásunkban tartandó házibuliba, egy korban és alkatban hozzánk hasonló, intelligens párnak még van hely. Jelenleg 8-an vagyunk ..
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Bp.és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Bp.és környéke!
Rakospalota, m0 vki /?

Egy pipa, ebben a melegben

Sziasztok!
Ma BP-n vagyok, szívesen innék egy kávét hölggyel vagy párral. Nem vagyok BP-i, de rendszeresen járok, tehát egy következő komokyabb talinak "megágyazhatnánk". Ha úgy van, akkor több is lehet kávénál természetesen, de nem elvárás.
Ma BP-n vagyok, szívesen innék egy kávét hölggyel vagy párral. Nem vagyok BP-i, de rendszeresen járok, tehát egy következő komokyabb talinak "megágyazhatnánk". Ha úgy van, akkor több is lehet kávénál természetesen, de nem elvárás.
Belevaló pasi szétbaszhatná ma a tangás popsipuncimat

Sziasztok!
Hölgyek, párok, vasárnapra valaki szeretne egy kellemes partnert?
Fiatal, sportos, diszkrét pasi vagyok. Hely biztosított, de utazni is tudok.
Ha érdekes lehet a dolog akkor írjatok és addig tudunk ismerkedni.
Üdvözlettel,
Bálint
Hölgyek, párok, vasárnapra valaki szeretne egy kellemes partnert?
Fiatal, sportos, diszkrét pasi vagyok. Hely biztosított, de utazni is tudok.
Ha érdekes lehet a dolog akkor írjatok és addig tudunk ismerkedni.
Üdvözlettel,
Bálint
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Sziasztok !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !