Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Párt itt találni szoló pasinak lehetetlen!
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2022. 08. 12. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 11:43

Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.

Szép napot

Sziasztok!
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...

Szép napot

Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délutáni,esti nudizáshoz,,nudis termál fürdőzéshez,szex..Heves megye
Sziasztok!
41 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
41 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Egy relaxáló pipa, ebben a szép időben

Sziasztok!
Ma este 22 h után, elhanyagolt hölgy játszótársa lennék, ill heteró párhoz csatlakoznák Budapesten.
Vékony testalkatú, nagy szerszámú vagyok
Ma este 22 h után, elhanyagolt hölgy játszótársa lennék, ill heteró párhoz csatlakoznák Budapesten.
Vékony testalkatú, nagy szerszámú vagyok
Sziasztok,
Holnap este biztonságos kaland?
30 éves sportos bi srác vagyok,helyem van.
Holnap este biztonságos kaland?
30 éves sportos bi srác vagyok,helyem van.
Sziasztok! Esténként várom a hölgyeket és párokat csendes otthonomban Gödöllőn kellemes időtöltésre.Várom üzeneted!
Cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha dugas közben izgathatnám oket! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Nagy mellű,nagy fenekű telt hölgyet ,vagy ilyen hölgytagú párt keresek,kellemes együttlétekre.
Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma!18.19.20.ker.!
Szexpartnereim.. keresném ma!18.19.20.ker.!
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.
Most sex chat esetleg videózás?
csepel rakeve közt?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombat délelőtt aki ráér az írjon!
Bárki jöhet!
Minnél többen vagyunk annál jobb!

Sziasztok! Péntek este 21 h után párhoz csatlakoznák Budapesten! Vékony testalkatú, nagy szerszámú pasi vagyok
Sziasztok. Mai nap délután Budapesten vagyok.Pár esetleg hölgy aki pasit keres és találkozna? Mobilis vagyok, utazni tudok a környéken.
Van most valaki a reptérnél?